Ležeči zbiralniki za vkop

Podzemna cisterna za vodo za objekte in gospodinjstva

Podzemna cisterna za vodo v naši ponudbi predstavlja zbiralnike velikosti 1000 pa vse do 50000  litrov za shranjevaje  vode-deževnice, katero lahko uporabljamo kot pitno vodo, čisto vodo znotraj doma za pranje, za kotličke, tuširanje .. ter kot zunanji vir za zalivanje rastlin na vrtu, pranje avtomobila, ipd.  Za vodo je najboljše, da je rezervar vkopan v zemljo, da je voda na kostantni zemeljski temperaturi, v temi, da se ne morejo razviti alge. Poleg omenjenega rezervoarja, imamo v ponudbi tudi ležeči rezervoar monolitne strukture, proizveden po rotacijskem postopku iz ekološko razgradljivega polietilena, ki je mikrobiološko obdelan in primeren tudi za shranjevanje pitne vode. Omenjen rezervoar je narejen v različnih velikostih od 1000 do 50 000 litrov, in je prvi in edini v Sloveniji s »Slovenskim tehničnim soglasjem«, Zavoda za gradbeništvo Slovenije in je še posebno primeren za objekte in gospodinjstva brez priključka na pitni vir.                                                      Nudimo 50 let garancije na obstojnost materiala

Ležeči zbiralniki za vkop EKOAPLAS

Naši zbiralniki so izdelani iz nerecikliranega polietilena, primerni tudi za pitno vodo. Najtežji, kar pomeni debelejše stene in večjo robustnost
Prvi in edini v Sloveniji , zbiralniki za vodo iz polietilena s certifikatom kakovosti: SLOVENSKO TEHNIČNO SOGLASJE , Zavoda za gradbeništvo Slovenije.

BIO-zbiralniki za vodo  EKOKAPLJA

Podzemni samonosni rezervoarji za zbiranje deževnice. Uporabljajo se kot sestavni deli sistemov za upravljanje meteorne vode, kot zadrževalnik vode ali kot zbiranje deževnice za nadaljno uporabo. Zelo močna konstrukcija, urejena osnovna notranja instalacija zbiralnika, enostavna montaža, dolga življenjska doba, GRATIS FILTER ZA DEŽEVNICO -EKOKAPLJA

Zbiralniki za vodo  EKOBOLT

Rezervoarji za zbiranje deževnice primerni za podzemno vgradnjo. Namenjen za upravljanje meteorne vode ter shranjevanje deževnice za nadaljnjo uporabo (zalivanje vrta). Primeren za vgradnjo na zahtevnem terenu. Odlikuje jih visoka trdnost dvoprekatna zasnova. V prvem prekatu je filtrirni sistem, ki očisti deževnico manjših nečistoč.  Ob nakupu GRATIS FILTER ZA DEŽEVNICO in INŠTALACIJA

10000L rezervoar za deževnico

Zbiralniki za vodo  JUMBOTANK

Jumbotank 10000L je rezervoar za deževnico, ki ima zaradi svojih dimenzij in načina izdelave številne uporabe. Je podzemni in nadzemni rezervoar – prostostoječi. Popoln za zbiranje in shranjevanje deževnice s streh in tlakovanih površin. Vodo, zbrano v rezervoarju, lahko uporabite za zalivanje vrta, čiščenje ali pranje avtomobila. Odlikuje ga visoka vzdržljivost in odpornost na zunanje vplive. Zato se lahko uporablja tudi kot nadzemni rezervoar.

Pokrovi iz trpežne PE plastike

Povozni pokrovi za vodne zbiralnike. Nosilnost 5000 kg30 letna garancija, na zaklep za večjo večjo varnost.

PREDNOSTI UPORABE ZBIRALNIKOV DEŽEVNICE 

 

  • ZALOGA VODE

omogoča lastno zalogo vode in s tem zalivanje v sušnih mesecih, ko je prepovedana uporaba vode iz vodovodnega omrežja. 

  • MEHKA VODA

deževnica je mehka voda, saj ne vsebuje vodnega kamna in je zato zelo primerna za pranje perila.

  • NIZKI OBRATOVALNI STROŠKI

Z zbiralniki zmanjšamo porabo vode iz vodovoda ter tako PRIVARČUJEMO pri stroških komunalnih dajatev (z zbiralniki deževnice zmanjšamo porabo vode iz vodovoda kar posledično pomeni manjši strošek komunalnega prispevka…). 

  • ENOSTAVNA VGRADNJA

Zbiralniki deževnice EKOHIT se odlikujejo po enostavni in poceni VGRADNJI, vzdrževanju in čiščenju.

  • DEŽEVNICA BOLJŠA ZA ZALIVANJE

deževnica ne vsebuje klora, zato je primernejša za zalivanje rož in vrtnin. V primeru pomanjkanja padavin lahko za zalivanje vrta uporabimo vodo iz rezervoarja, v katerega smo zbirali deževnico od prej.

  • VAROVANJE OKOLJA

Z zbiranjem deževnice prispevamo k varovanju okolja, saj se zmanjša poraba pitne vode. Izboljšamo lastno oskrbo z vodo in zmanjšamo odvisnost od vodovoda. Primerni predvsem za gospodinjstva, ki nimajo lastnega vodovoda.

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.