Ležeci zbiralniki za vkop

Podzemna cisterna za vodo za objekte in gospodinjstva

Podzemna cisterna za vodo v naši ponudbi predstavlja zbiralnik velikosti 3700, 4500 ali 6500 litrov za shranjevaje deževnice, katero lahko uporabljamo znotraj doma, kot nepitni vri ali kot zunanji vir za zalivanje rastlin na vrtu, pranje avtomobila, ipd. Poleg omenjenega rezervoarja, imamo v ponudbi tudi ležeči rezervoar monolitne strukture, proizveden po rotacijskem postopku iz ekološko razgradljivega polietilena, ki je primeren tudi za shranjevanje pitnega vode. Omenjen rezervoar je narejen v različnih velikostih od 2000 do 50 000 litrov, in je prvi in edini v Sloveniji s »Slovenskim tehničnim soglasjem«, Zavoda za gradbeništvo Slovenije in je še posebno primeren za objekte in gospodinjstva brez priključka na pitni vir.

Ležeči zbiralniki za vkop APLES

Naši zbiralniki so izdelani iz nerecikliranega polietilena, primerni tudi za pitno vodo.
Prvi in edini v Sloveniji , zbiralniki za vodo iz polietilena s certifikatom kakovosti: SLOVENSKO TEHNIČNO SOGLASJE , Zavoda za gradbeništvo Slovenije.

EKO ležeči zbiralniki EKOTERA

Idealna rešitev za celoletno uporabo deževnice s streh od 100 do 200 m 2 v domu (npr. WC) in na vrtu. Podzemni samonosilni rezervoarji COLUMBUS so monolitne strukture, izdelane v vrtljivih oblikah visokokakovostnega polietilena.

PREDNOSTI UPORABE ZBIRALNIKOV DEŽEVNICE 

 

  • ZALOGA VODE

omogoča lastno zalogo vode in s tem zalivanje v sušnih mesecih, ko je prepovedana uporaba vode iz vodovodnega omrežja. 

  • MEHKA VODA

deževnica je mehka voda, saj ne vsebuje vodnega kamna in je zato zelo primerna za pranje perila.

  • NIZKI OBRATOVALNI STROŠKI

Z zbiralniki zmanjšamo porabo vode iz vodovoda ter tako PRIVARČUJEMO pri stroških komunalnih dajatev (z zbiralniki deževnice zmanjšamo porabo vode iz vodovoda kar posledično pomeni manjši strošek komunalnega prispevka…). 

  • ENOSTAVNA VGRADNJA

Zbiralniki deževnice EKOHIT se odlikujejo po enostavni in poceni VGRADNJI, vzdrževanju in čiščenju.

  • DEŽEVNICA BOLJŠA ZA ZALIVANJE

deževnica ne vsebuje klora, zato je primernejša za zalivanje rož in vrtnin. V primeru pomanjkanja padavin lahko za zalivanje vrta uporabimo vodo iz rezervoarja, v katerega smo zbirali deževnico od prej.

  • VAROVANJE OKOLJA

Z zbiranjem deževnice prispevamo k varovanju okolja, saj se zmanjša poraba pitne vode. Izboljšamo lastno oskrbo z vodo in zmanjšamo odvisnost od vodovoda. Primerni predvsem za gospodinjstva, ki nimajo lastnega vodovoda.