Črpalna tehnika – hidroforji

Hišne črpalke – hidroforji

​Z našimi hišnimi hidroforji lahko uporabljate deževnico ali vodo iz drugih virov za sanitarno vodo, pralni stroj in druge gospodinjske aparate. S tem varujete okolje in prihranite denar.

Tlačne avtomatske potopne črpalke

Hišne črpalke, hidroforji in potopne črpalke – Metabo in Gardena. Odlikuje jih odlična tehnologija, katera omogoča avtomatski preklop med vodovodno vodo in deževnico pri čemer samodejno zagotavljajo deževnico iz zbiralnikov.

Potopne črpalke za čisto in rahlo onesnaženo vodo

Profesionalne potopne črpalke, ki se uporabljajo za prenos in odvajanje vode, sedimentov in iztrebkov. Zahvaljujoč najsodobnejšim konstrukcijskim in uporabnim materialom so te črpalke najboljše na trgu črpalk.

Avtomatska črpališča

Avtomatska hišna črpališča omogočajo nemoteno preklapljanje hišnega sistema med vodovodno vodo ter deževnico v primeru, ko nam zmanjka deževnice. Vsebujejo črpalko, elektro magnetni ventil in krmiljenje.

Anti-vibracijske gibljive priključne cevi 1” in 3/4” in  krmilna enota

namenjena nadzoru delovanja površinskih, hidrofornih in potopnih črpalk.         

                        

Globinske črpalke za vodne vrtine

Profesionalne potopne vijačne črpalke se lahko uporabljajo za oskrbo s pitno vodo v gospodinjstvih in vodnih postajah z vodo iz vodnih vrtin, namakanje v vrtnarstvu in druge industrijske uporabe.

Hidrofor – cena in vrste

Hidrofor – cena naših avtomatskih, sekalnih, globinskih in hišnih črpalk je izredno konkurenčna, njihovo zanesljivo delovanje pa jih uvršča med najboljše na trgu. Avtomatske verzije naših hišnih sistemov Gardena in Metabo, odlikuje odlična tehnologija, katera omogoča avtomatski preklop med vodovodno vodo in deževnico pri čemer samodejno zagotavljajo deževnico iz zbiralnikov, vodnjakov ali cistern v hiši ali na vrtu s pomočjo cevi za vsesavanje Našo kakovostno ponudbo dopolnjujejo tudi sekalne pumpe Uniqua Cesspit , ki se uporabljajo za prenos in odvajanje vode in sedimentov ter globinske tlačne potopne pumpe Uniqua Aqua oz Drown, ki lahko oskrbujejo gospodinjstva in vodne postaje z vodo iz vodnih vrtin.