POKROVI ZA JAŠKE IZ TRPEŽNE PE PLASTIKE

Pokrovi za jaške iz PE plastike so namenjeni za montažo na revizijskih jaških za vodovodne in kanalizacijske sisteme na pločnikih, v zelenicah in domačih dvoriščih. Ker imajo tudi možnost zaklepanja so iz varnostnega stališča zelo primerni tudi kot pokrovi za cisterne ali male čistilne naprave, saj preprečijo morebiten dostop otrokom.

Na voljo so v treh barvah, sivi, črni in zeleni zato so Pokrovi jaškov praktično nevidni tako na površini travnika kot na pločniku.

Ker so izdelani iz PE plastike, so kljub primeljivim lastnostim s pokrovi iz litega železa bistveno cenejši in neprivlačni za morebitne kraje.

Lastnosti kanalizacijskih pokrovov iz PE plastike:

  • Imajo primerljive lastnosti kot pokrovi iz litega železa
  • Prenesejo obremenitev do 5000 kg
  • Odporne na nizke in visoke temperature (-60 °C do +60°C)
  • Odporni na neugodne vremenske pogoje
  • Velika trpežnost, ki jo garantiramo z garancijsko dobo 30 let.

Pokrovi so podvrženi strogemu nadzoru kakovosti v vseh fazah proizvodnje: od načrtovanja do testiranja varnosti, odpornosti proti obrabi, nosilnosti in drugih funkcionalnih lastnosti. So pod stalnim strogim nadzorom in imajo varnostne certifikate, ki potrjujejo skladnost s standardi EN-124 in certifikatom ISO9001:2008. 

Pokrovi za jaške iz PE plastike

Dimenzije pokrova za jašek

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.