Vse za dom

OKNA in VRATA

PVC okna

Nudimo popust na standardne mere,  najcenejši v Sloveniji. Različni profili in toplotna prevodnost, dostava na vaš objekt. Možnost dobave v različnih dekorjih. ​Garancija do 10 let.

Vhodna kovinska- aluminjasta vrata

Inovativna tehnologija profila pomeni, da uporaba velike komore za jekleni profil, izboljša statiko končnega izdelka. Oblikovanje se nanaša na videz oken vrat, da se popolnoma ujemajo z profili pohištva.

PVC okna – cenik in popust na standardne mere ter dostava na objekt

PVC okna – cenik, vseh modelov v naši ponudbi, ima dodaten popust, če se odločite za katerikoli model v standardni meri. Enako velja tudi za vsa vhodna vrata iz naše ponudbe. Poleg standardnih mer imamo v ponudbi tudi odlično izbiro netipičnih velikosti, katere lahko individualno prilagodimo tako stanovanjskim objektom, kot tudi javnim zgradbam. 

KANALIZACIJSKI POKROVI IZ TRPEŽNE PE PLASTIKE

Kanalizacijski pokrovi iz trpežne PE plastike so odlična alternativa pokrovom iz litega železa. Njihova trpežnost je garantirana z 30 letno garancijo.

KAMINI

Velika izbira kaminov na zalogi po ugodnih cenah

Strešna kritina

Strešna kritina TERRAN

Terran je vrhunski betonski strešnik z edinstveno površinsko zaščito. Terran so premium strešniki z tradicijo že od leta 1920.

OPAŽNI ZIDAKI ISOSPAN 

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.