Ostalo

Strešna kritina

Strešna kritina Rőben

Glineni strešniki Rőben, vrhunska kvaliteta gline, velik ponvasti zareznik, ekonomično polaganje, atraktivne barve, nemška kvaliteta, certificirano CE.

Strešna kritina TERRAN

Terran je vrhunski betonski strešnik z edinstveno površinsko zaščito. Terran so premium strešniki z tradicijo že od leta 1920.

PVC okna in vrata

PVC okna

Nudimo popust na standardne mere,  najcenejši v Sloveniji. Različni profili in toplotna prevodnost, dostava na vaš objekt. Možnost dobave v različnih dekorjih. ​Garancija do 10 let.

Vhodna kovinska- aluminjasta vrata

Inovativna tehnologija profila pomeni, da uporaba velike komore za jekleni profil, izboljša statiko končnega izdelka. Oblikovanje se nanaša na videz oken vrat, da se popolnoma ujemajo z profili pohištva.

PVC okna – cenik in popust na standardne mere ter dostava na objekt

PVC okna – cenik, vseh modelov v naši ponudbi, ima dodaten popust, če se odločite za katerikoli model v standardni meri. Enako velja tudi za vsa vhodna vrata iz naše ponudbe. Poleg standardnih mer imamo v ponudbi tudi odlično izbiro netipičnih velikosti, katere lahko individualno prilagodimo tako stanovanjskim objektom, kot tudi javnim zgradbam. V naši ponudbi so tudi visokokakovostni glineni oz betonski samočistilni strešniki z edinstveno površinsko zaščito, ki ne vpijajo vode in so odporni na mah, za katere jamčimo celo do 50 let. Ob naročilu katerihkoli izdelkov iz naše ponudbe, vam jih le te lahko dostavimo na vaš objekt v naši režiji.

OPAŽNI ZIDAKI ISOSPAN