Cisterna za vodo (pitno)

Zbiralniki za pitno vodo, deževnico . Okoljevarstveniki opozarjajo, da človeštvo v tretjem tisočletju po bitki za energente čaka vojna za omejene vodne vire. Zato je varčno in preudarno ravnanje z dragocenimi in vse dražjimi vodnimi viri postalo ne samo ekološka, pač pa tudi življenjska nuja. Z zbiralniki za pitno vodo in deževnico lahko že danes poskrbite za vašo prihodnost. Z zbrano rabo deževnice lahko namreč privarčujete tudi do polovico potreb po pitni vodi v gospodinjstvu. Z vodo iz zbiralnikov lahko v vašem stanovanju ali hiši ustrezno nadomestite s svojo pitno vodo Zavarujte vaše vodne vire že danes – za lepši jutri! Izberite EKO zbiralnike za pitno vodo.

  Rezervoarji za pitno vodo
  Okolju prijazen PE, v skladu z KTW – certifikatom

  Prednosti:

  • Velikosti rezervoarjev od 1.500 do 50.000 litrov
  • Iz okolju prijaznega polietilena (PE)
  • Granulat mikro biološko obdelan, da se ne razvijejo alge ali mikrobi
  • Brez varov, brez spojev ali špranj – 100 % tesnenje
  • Majhna teža, enostavna vgradnja
  • Enostaven zasip s peskom

  EKO zbiralnike odlikujejo naslednje lastnosti:
  VISOKA KAKOVOST – izdelani iz polietilena, ki je ekološko razgradljiv ter primeren za pitno vodo in živila (certifikat kakovosti proizvajalca)
  50-LETNA GARANCIJA – na obstojnost materiala ob pravilni vgradnji
  SLOVENSKA IZDELAVA – 100% slovenski proizvod izdelan v skladu z ISO 9001
  MULTIUPORABNOST – tako za zbiranje deževnice kot tudi pitne ali izvirske vode zlasti primerni za gospodinjstva brez urejenega vodovoda
  GOSPODARNOST – zagotavljajo varčevanje z vodnimi viri
  ROBUSTNA IZVEDBA – iz zelo vzdržljivega materiala, izdelanega po rotacijskem postopku, ki je primeren za vgradnjo v tla do max. globine 2,25m – izdelan iz enega kosa in 100% vodotesno
  STALNA ZALOGA – ter takojšnja dobava
  HITRA VGRADNJA IN ENOSTAVNA UPORABA – majhna teža zbiralnika omogoča hiter in enostaven transport ter vgradnjo. Polietilenski materiali omogočajo enostavno in hitro čiščenje.
  TIPIZIRANI PRIKLJUČKI – izdelani tipski priključki za vse vrste cevi
  MOŽNOST NADGRADNJE SISTEMA – s standardnim EKO programom (peskolovi, obroči, lovilci maščob in priključki po želji kupca) ter možnost nudenja vseh vrst ostalega instalacijskega materiala za zunanje ureditve (cevi, spojke, litoželezni pokrovi, rešetke, črpalke, hidroforne postaje)