Ležeči zbiralniki za vkop EKOAPLAS

Zbiralniki za vodo – deževnico

STALNO NA ZALOGI VSE VELIKOSTI, PO NAJUGODNEJŠI CENI, PO NAROČILU NAREDIMO NOTRANJO INSTALACIJO, PUMPE, FILTRI

Naši zbiralniki za vodo odlikuje enostavno in poceni vgradnjo, enostavno vzdrževanje in čiščenje. Z zbiralnikom se zmanjša porabe vode iz vodovoda in s tem tudi privarčujemo pri stroških komunalnih dajatev. 98% naših potreb po vodi ne potrebujemo pitne vode (nap; splakovanje stranišč, pralni stroj, zalivanje, pranje…). Zato lahko vse te potrebe nadomestimo z zbiralnikom za deževnico.
Okoljevarstveniki opozarjajo, da človeštvo v tretjem tisočletju po bitki za energente, čaka vojna za omejene vodne vire. Zato je varčno in preudarno ravnanje z dragocenimi in vse dražjimi vodnimi viri postalo ne samo ekološka, pač pa tudi življenjska nuja. Z zbiralniki za deževnico in odpadne vode lahko že danes poskrbite za vašo okoljsko prihodnost. Z zbrano rabo deževnice in odpadnih vod lahko namreč privarčujete tudi do polovico potreb po pitni vodi v gospodinjstvu. Z vodo iz EKO zbiralnikov lahko v vašem stanovanju ali hiši ustrezno nadomestite pitno vodo za splakovanje stranišč, pranje avtomobilov in perila ter zalivanje vrta.

Odlika:

VISOKA KAKOVOST – izdelani iz polietilena, ki je ekološko razgradljiv ter primeren tudi za pitno vodo in živila (certifikat kakovosti proizvajalca materiala)
MULTIUPORABNOST – tako za zbiranje deževnice kot tudi pitne ali izvirske vode zlasti primerni za gospodinjstva brez urejenega vodovoda
GOSPODARNOST – zagotavljajo varčevanje z vodnimi viri
ROBUSTNA IZVEDBA – iz zelo vzdržljivega materiala, izdelanega po rotacijskem postopku, ki je primeren za vgradnjo v tla do max. globine 3,5 m –  do velikosti 12000 litrov izdelani iz enega kosa in 100% vodotesni.  Do te litraže so zbiralniki tudi najcenejši.
HITRA VGRADNJA IN ENOSTAVNA UPORABA – majhna teža zbiralnika omogoča hiter in enostaven transport z vgradnjo. Polietilenski materiali omogočajo enostavno uporabo ter enostavno in hitro čiščenje.
50-LETNA GARANCIJA – na obstojnost materiala
STALNA ZALOGA in takojšnja dobava
MOŽNOST NADGRADNJE – s standardnim EKO programom (peskolovi, obroči, lovilci maščob, črpalke, hidroforne postaje in priključki po želji kupca )
SLOVENSKA IZDELAVA v skladu z ISO 9001:2008 vaš prodajalec: EKOHIT

Za zbiranje potrebujemo : lovilno površino (streha), zbiralne cevi (žleb), peskolov. Dovodne cevi iz peskolova do zbiralnika, lahko tudi filter in zbiralnik za vodo.
Naši zbiralniki so izdelani iz nerecikliranega polietilena, primerni tudi za pitno vodo.
Prvi in edini v Sloveniji , zbiralniki za vodo iz polietilena s certifikatom kakovosti: SLOVENSKO TEHNIČNO SOGLASJE , Zavoda za gradbeništvo Slovenije.

Nadgradnja revizijske odprtine z obroči ali teleskopskimi podaljški opcijska izvedba zaščitno varovalo.

  • urejen dovod z umirjevalcem vode
  • odvod viška vode s prepreko za glodalce
  • plavajoči ali fixni odvzem vode s filtrom in nepovratni ventil
  • zbirni jašek z peskolovom,  filtri za deževnico, dezinfekcija vode
  • samočistilni nerjaveči filter
  • hišna črpalka z izklopom za suhi tek in sesalno cevjo

Hišno črpalko se ponavadi postavi v kletne prostore, če to ni možno se lahko postavi posebni črpalni jašek, kamor se postavi hišna črpalka.

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.