Cisterna za vodo

Zagotavljanje in varčevanje s pitnim virom vam omogoča cisterna za vodo

Zbiralnik deževnice ali cisterna za vodo je rezervoar oz. posoda, s primerno konstrukcijo za postavitev na prostem oz. vkop v zemljo. V naši ponudbi imamo različne ležeče ali pokončne izvedbe rezervoarjev za postavitev na prostem, pod žleb, vkop v zemljo ali postavitev v klet. Rezervoarji imajo vključeno tudi dodatno opremo, kot so tesnila, črpalke in filtri. Izdelani so v enem kosu po rotacijskem postopku iz ekološko razgradljivega polietilena, zato so 100% neprepustni in primerni tudi za pitje oz. pripravo živil. Cisterna za vodo se lahko nadgradi s standardnimi peskolovi, obroči, lovilci maščob, črpalkami, hidrofornimi postajami ali priključki po želji kupca. Cisterna za vodo zagotavlja varčevanje s pitnimi viri, še posebno pa je primerna za objekte brez urejenega priklopa na pitni vir.

Ležeči zbiralniki za vkop

Naši zbiralniki za vodo odlikuje poceni vgradnjo, enostavno vzdrževanje in čiščenje. Z zbiralnikom se zmanjša porabe vode iz vodovoda.

Pokončni zbiralniki za vkop

Zbiralniki so iz polietilena, narejeni po konstrukciji namenjeno za postavitev na prostem ali za vkop v zemljo tudi v visoko podtalnico.

Cisterna za pitno vodo

Z zbiralniki za pitno vodo lahko poskrbite za vašo prihodnost. Privarčujete lahko namreč, tudi do polovico potreb po pitni vodi v gospodinjstvu.

Nizki podzemni zbiralniki za deževnico

Posebej izdelani rezervoar s ploskim dnom, ki je namenjen za vgradnjo na težavnih lokacijah, kot je visoka podtalnica ali skalnati teren, ali da ni dostopno za vgradnjo z gradbenim strojem.

Kletna cisterna za vodo (vertikalna in horizontalna)

Pokrov ima tesnilo, ki omogoča vodotesnost. Pritrdimo ga s štirimi vijaki iz nerjavečega materiala. Vtoki / iztoki ter ostale povezave se izvedejo po projektu.

Ponikalna polja – zavarovanje vodnih virov

V podjetju smo za namene zavarovanja gradbenih objektov in vodnih virov razvili ponikovalna polja AQUAway z naprednim sistemom.

Dekorativni zbiralnik deževnice za pod žleb

Zbiralnik deževnice je izdelan iz polietilena in je imitacija lesenega soda.

Orodja in tesnila

Kronske žage in tesnila različnih dimenzij, naredite si sami.