Zbiralniki za vodo

Cisterna za vodo – zagotavljanje in varčevanje s pitnim virom

Cisterna za vodo je zbiralnik, rezervoar oz posoda, s primerno konstrukcijo za postavitev na prostem oz vkop v zemljo. V naši ponudbi imamo različne ležeče ali pokončne izvedbe rezervoarjev za postavitev na prostem, pod žleb, vkop v zemljo ali postavitev v klet. Rezervoarji imajo vključeno tudi dodatno opremo, kot so tesnila, črpalke in filtri. Izdelani so v enem kosu po rotacijskem postopku iz ekološko razgradljivega polietilena, zato so 100% neprepustni in primerni tudi za pitje oz pripravo živil. Rezervoarje lahko nadgradimo z standardnimi peskolovi, obroči, lovilci maščob, črpalkami, hidrofornimi postajami ali priključki po želji kupca. Rezervoarji zagotavljajo varčevanje s pitnimi viri, še posebno pa so primerni za objekte brez urejenega priklopa na pitni vir.

Ležeči zbiralniki za vkop

Naši zbiralniki za vodo odlikuje enostavno in poceni vgradnjo, enostavno vzdrževanje in čiščenje. Z zbiralnikom se zmanjša porabe vode iz vodovoda in s tem tudi privarčujemo pri stroških komunalnih dajatev. 98% naših potreb po vodi ne potrebujemo pitne vode (nap; splakovanje stranišč, pralni stroj, zalivanje, pranje…).

Pokončni zbiralniki prostostoječi in za vkop

Zbiralniki so iz polietilena, narejeni po konstrukciji namenjeno za postavitev na prostem ali za vkop v zemljo tudi v visoko podtalnico.

Zbiralniki za pitno vodo

Z zbiralniki za pitno vodo lahko že danes poskrbite za vašo prihodnost. Z zbrano rabo deževnice lahko namreč privarčujete tudi do polovico potreb po pitni vodi v gospodinjstvu.

Nizki podzemni zbiralniki Li-lo

Posebej izdelani rezervoar s ploskim dnom, ki je namenjen za vgradnjo na težavnih lokacijah, kot je visoka podtalnica ali skalnati teren, ali da ni dostopno za vgradnjo z gradbenim strojem.

Kletni zbiralniki vertikalni in horizontalni

Integriran povišek 600 x 300 mm, raven pohoden pokrov obremenitev do 200 kg. Pokrov ima tesnilo, ki omogoča vodotesnost. Pritrdimo ga s štirimi vijaki iz nerjavečega materiala. Vtoki / iztoki ter ostale povezave se izvedejo po projektu. Dodatna oprema: tesnila, črpalke, filtri.

Ponikalna polja

V podjetju smo posebej za namene zavarovanja gradbenih objektov in vodnih virov razvili ponikovalna polja AQUAway,
ki se odlikujejo z inovativnim in naprednim sistemom za pravilno odvajanje odvečnih meteornih vod

Dekorativni zbiralniki za pod žleb

Sod za deževnico je izdelan iz polietilena in je odlična imitacija lesenega soda. Na voljo je v petih velikostih. Sod namestimo pod ali ob žleb in zbiramo vodo za zalivanje rastlin.

Orodja in tesnila

Kronske žage in tesnila različnih dimenzij, naredite si sami.