Zbiralniki za vodo

Ležeči zbiralniki za vkop

Naši zbiralniki za vodo odlikuje enostavno in poceni vgradnjo, enostavno vzdrževanje in čiščenje. Z zbiralnikom se zmanjša porabe vode iz vodovoda in s tem tudi privarčujemo pri stroških komunalnih dajatev. 98% naših potreb po vodi ne potrebujemo pitne vode (nap; splakovanje stranišč, pralni stroj, zalivanje, pranje…).

Pokončni zbiralniki prostostoječi in za vkop

Zbiralniki so iz polietilena, narejeni po konstrukciji namenjeno za postavitev na prostem ali za vkop v zemljo tudi v visoko podtalnico.

Zbiralniki za pitno vodo

Z zbiralniki za pitno vodo lahko že danes poskrbite za vašo prihodnost. Z zbrano rabo deževnice lahko namreč privarčujete tudi do polovico potreb po pitni vodi v gospodinjstvu.

Nizki podzemni zbiralniki Li-lo

Posebej izdelani rezervoar s ploskim dnom, ki je namenjen za vgradnjo na težavnih lokacijah, kot je visoka podtalnica ali skalnati teren, ali da ni dostopno za vgradnjo z gradbenim strojem.

Kletni zbiralniki vertikalni in horizontalni

Integriran povišek 600 x 300 mm, raven pohoden pokrov obremenitev do 200 kg. Pokrov ima tesnilo, ki omogoča vodotesnost. Pritrdimo ga s štirimi vijaki iz nerjavečega materiala. Vtoki / iztoki ter ostale povezave se izvedejo po projektu. Dodatna oprema: tesnila, črpalke, filtri.

Dekorativni zbiralniki za pod žleb

Sod za deževnico je izdelan iz polietilena in je odlična imitacija lesenega soda. Na voljo je v petih velikostih. Sod namestimo pod ali ob žleb in zbiramo vodo za zalivanje rastlin.

Orodja in tesnila

Kronske žage in tesnila različnih dimenzij, naredite si sami.