Zbiralnik za vodo

Zagotavljanje in varčevanje s pitnim virom vam omogoča cisterna za vodo

Zbiralnik deževnice ali cisterna za vodo je rezervoar oz. posoda, s primerno konstrukcijo za postavitev na prostem oz. vkop v zemljo. V naši ponudbi imamo različne ležeče ali pokončne izvedbe rezervoarjev za postavitev na prostem, pod žleb, vkop v zemljo ali postavitev v klet. Rezervoarji imajo vključeno tudi dodatno opremo, kot so tesnila, črpalke in filtri. Izdelani so v enem kosu po rotacijskem postopku iz ekološko razgradljivega polietilena, zato so 100% neprepustni in primerni tudi za pitje oz. pripravo živil. Cisterna za vodo se lahko nadgradi s standardnimi peskolovi, obroči, lovilci maščob, črpalkami, hidrofornimi postajami ali priključki po želji kupca. Cisterna za vodo zagotavlja varčevanje s pitnimi viri, še posebno pa je primerna za objekte brez urejenega priklopa na pitni vir.

Ležeči zbiralniki za vkop

Naši zbiralniki za vodo odlikuje poceni vgradnjo, enostavno vzdrževanje in čiščenje. Z zbiralnikom se zmanjša porabe vode iz vodovoda.

Pokončni zbiralniki za vkop

Zbiralniki so iz polietilena, izdelani za postavitev na prostem ali za vkop v zemljo tudi na lokacijah z visoko podtalnico. Idealni  za parcele z manj prostora.

Cisterna za pitno vodo

Z zbiralniki za pitno vodo lahko poskrbite za vašo prihodnost. Privarčujete lahko namreč, tudi do polovico potreb po pitni vodi v gospodinjstvu.

Nizki podzemni zbiralniki za deževnico

Posebej izdelani rezervoarji s ploskim dnom, ki je namenjen za vgradnjo na težavnih lokacijah, kot je visoka podtalnica ali skalnati teren, ali da ni dostopno za vgradnjo z gradbenim strojem.

Prostostoječi zbiralniki za vodo (vertikalni in horizontalni)

Namenjeni predvsem za lokacije, kjer izkop ni mogoč. So vodotesni in prilagodljivi, vtoki / iztoki ter ostale povezave se izvedejo glede na projekt.

Ponikalna polja – zavarovanje vodnih virov

Namenjena zavarovanju gradbenih objektov in vodnih virov.

Dekorativni zbiralnik deževnice za pod žleb

S svojim dekorativnim izgledom so namenjeni zbiranju vode na vidnih mestih, na primer pod žlebovi.

Mehansko filtriranje in dezinfekcija deževnice

Na voljo imamo širok izbor filtrirnih sistemov za deževnico na vhodu v rezervoar, ki preprečijo nabiranje nečistoč v vodi ter UV dezinfekcijskih sistemov, ki prečistijo vodo, če jo nameravamo uporabljati v gospodinjstvu.

Orodja in tesnila

Kronske žage in tesnila različnih dimenzij s pomočjo katerih si zbiralnike prilagodite svojim potrebam. 

Pokrovi iz trpežne PE plastike

Odlična alternativa pokrovom iz litega železa. Nosilnost 5000 kg,  30 letna garancija, možnost zaklepanja. Odlična cena!

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.