Cisterna za vodo

Zagotavljanje in varčevanje s pitnim virom vam omogoča cisterna za vodo

Zbiralnik deževnice ali cisterna za vodo je rezervoar oz. posoda, s primerno konstrukcijo za postavitev na prostem oz. vkop v zemljo. V naši ponudbi imamo različne ležeče ali pokončne izvedbe rezervoarjev za postavitev na prostem, pod žleb, vkop v zemljo ali postavitev v klet. Rezervoarji imajo vključeno tudi dodatno opremo, kot so tesnila, črpalke in filtri. Izdelani so v enem kosu po rotacijskem postopku iz ekološko razgradljivega polietilena, zato so 100% neprepustni in primerni tudi za pitje oz. pripravo živil. Cisterna za vodo se lahko nadgradi s standardnimi peskolovi, obroči, lovilci maščob, črpalkami, hidrofornimi postajami ali priključki po želji kupca. Cisterna za vodo zagotavlja varčevanje s pitnimi viri, še posebno pa je primerna za objekte brez urejenega priklopa na pitni vir.

Ležeči zbiralniki za vkop

Naši zbiralniki za vodo odlikuje enostavno in poceni vgradnjo, enostavno vzdrževanje in čiščenje. Z zbiralnikom se zmanjša porabe vode iz vodovoda in s tem tudi privarčujemo pri stroških komunalnih dajatev. 98% naših potreb po vodi ne potrebujemo pitne vode (nap; splakovanje stranišč, pralni stroj, zalivanje, pranje…).

Pokončni zbiralniki prostostoječi in za vkop

Zbiralniki so iz polietilena, narejeni po konstrukciji namenjeno za postavitev na prostem ali za vkop v zemljo tudi v visoko podtalnico.

Cisterna za vodo (pitno)

Z zbiralniki za pitno vodo lahko že danes poskrbite za vašo prihodnost. Z zbrano rabo deževnice, kar vam omogoča zbiralnik deževnice lahko namreč privarčujete tudi do polovico potreb po pitni vodi v gospodinjstvu.

Nizki podzemni zbiralniki za deževnico

Posebej izdelani rezervoar s ploskim dnom, ki je namenjen za vgradnjo na težavnih lokacijah, kot je visoka podtalnica ali skalnati teren, ali da ni dostopno za vgradnjo z gradbenim strojem.

Kletna cisterna za vodo (vertikalna in horizontalna)

Integriran povišek 600 x 300 mm, raven pohoden pokrov obremenitev do 200 kg. Pokrov ima tesnilo, ki omogoča vodotesnost. Pritrdimo ga s štirimi vijaki iz nerjavečega materiala. Vtoki / iztoki ter ostale povezave se izvedejo po projektu. Dodatna oprema: tesnila, črpalke, filtri.

Ponikalna polja

V podjetju smo posebej za namene zavarovanja gradbenih objektov in vodnih virov razvili ponikovalna polja AQUAway,
ki se odlikujejo z inovativnim in naprednim sistemom za pravilno odvajanje odvečnih meteornih vod

Dekorativni zbiralnik deževnice za pod žleb

Zbiralnik deževnice je izdelan iz polietilena in je odlična imitacija lesenega soda. Na voljo je v petih velikostih. Sod namestimo pod ali ob žleb in zbiramo vodo za zalivanje rastlin.

Orodja in tesnila

Kronske žage in tesnila različnih dimenzij, naredite si sami.