Biološki aktivator

Biološki pripravki – encimi

BIOPROSPECT s.r.o. Češka republika je na trgu od leta 1994.
Ena dejavnost podjetja je sama priprava in obdelava encimski biološki -produkts za odstranjevanje organskih nečistoč, vonjav, itd Ta bio-encimski pripravki učinkovito pospešijo razkroj organskih odpadkov in obnovijo naravni proces razgradnje. Ker je na začetku, BIOPROSPECT povabil k sodelovanju vodilne strokovnjake -iz biologije in kemije, iz farmacevtske družbe v Angliji in strokovnjaki iz oddelka za Water Technology in okoljevarstvo Engineering na Češkem.
Nastali so vrhunski in zanesljivi produkti, najboljši na svetu.
Podjetje se je postopoma uspešno širilo v druge evropske države: Anglija, Nemčija, Slovaška, Ukrajina in Kazahstan. V bližnji prihodnosti se bomo širili v Italijo, Grčijo in na Poljsko.

V Nemčiji, BIOPROSPECT je zmagal na razpisu za enega od največjih in najboljših proizvajalcev biološkega pripravka za odpadne vode v čistilnih napravah zaradi funkcionalnosti in učinkovitosti svojih bioloških encimov. Formulacije v primerjavi z drugimi konkurenčnimi podjetji, ki so se preiskušala.
Kot ločen subjekt, Bioprospect s.r.o. se nenehno razvijajo novi izdelki skupaj z omenjenimi strokovnjaki.

Bio encimi bio-p: biološko

Čiščenje organskih odpadkov
Organski odpadki vsebujejo mešanico kompleksne snovi, morajo se ločiti v posamezne spojine. Če čas dopušča, narava sama lahko razpolaga s temi kompleksnih spojinami zahvaljujoč encimskim – mikroorganizmi z aktivnostjo prisotnih v odpadni vodi.
Glede na zahteve, danih v sodobnih čistilnih napravah, za ta naravni proces razpadanja spojin je pogosto precej omejena zaradi pomanjkanja časa, kar ima lahko za posledico potrebo po fizični odpravi presežnega blata in njihovo shranjevanje na varnem mestu.
Sodobno čiščenje in sanitarna čistilna sredstva pogosto ustvarjajo neugodne razmere in zmanjša naravno floro na tak način, da se proces naravne hidrolize celo popolnoma ustavi. Ta prekinitev od naravne razgradnje je mogoče odpraviti z dodajanjem bioloških snovi, dodajajo se encime / bakterije v taki koncentraciji, da se zamenjajo poškodovani ali uničeni naravni mikroorganizmi.
Na tem področju je Bioprospect Company, zagotavlja biološko encimske preparate na trg, ves čas sodeluje z biokemiki v Angliji in vodilnih strokovnjakov od ministrstva za VODNO tehnologijo in okoljsko inženirstvo.

Encimsko čistilo, naravni bio encimi bio-p za čistilne naprave

Encimsko čistilo češkega podjetja Bioprospect s.r.o. je biološki aktivator, ki učinkovito poskrbi, da se koncentrirani organski odpadki v čistilni napravi razkrojijo na posamezne spojine. Naravna flora razpolaga s kompleksnim sistemom mikroorganizmov, ki s svojo aktivnostjo razkrajajo organske spojine, vendar pa njihova koncentracija ne zadostuje, za uspešno razgradnjo večje količine bioloških odpadkov in odpadne vode. Z dodatkom ekološkega preparata čistilnim napravam v ustrezni koncentraciji, nadomestimo poškodovane ali uničeni biološke mikroorganizme in tako zagotovimo naravno razgradnjo kompleksnih snovi v organskih odpadkih. Biološki preparat Bioprospect, velja za enega izmed najboljših in najbolj zanesljivih reaktivatorje procesa naravne razgradnje odpadnih voda za čistilne naprave na svetu.

Septiforte -francoski biopreparat za greznice

SEPTIFORTE je pripravek, namenjen razgradnji in utekočinjanju organskih odpadkov in usedlin v sifonih, notranji in zunanji kanalizaciji, predvsem pa v odplakah – greznicah in greznicah. Rezultat redne uporabe zdravila SEPTIFORTE:

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.