Bio P-3 za cevovode

Biološki proizvod, namenjen za prosto zamašene kanalizacijske cevi in zato voda počasi odteka iz kadi,tušev, umivalnikov v kanalizacijo in kanalizacijske sisteme. Vsebuje mešanico naravnih bakterij in encimov, ki razgrajujejo organske snovi in ​​znatno zmanjšuje neprijeten vonj. Produkt je priporočljivo, da se uporablja kot preventivo. To preprečuje zamašitev cevi. Izdelek ni škodljiv za ljudi, živali ali rastline, je naraven bio razgradljiv izdelek. Povrne naravni proces razgradnje.

Navodila za uporabo

Vsebino vrečke raztopite in razmešajte v 2 litra tople vode (30- 40 C) in pustite približno 30 minut aktivirati, občasno mešajte. Potem porabite na določenem mestu .
Raztopina mora biti na oskrbovanem mestu minimalno 8 ur. Pripravek priporočamo uporabljati v času najmanjšega pretoka vode oz. ponoči.
Pri popolnoma zamašenem kanalizacijskem sistemu je nujno prej mehansko čiščenje kanalizacijskih cevi ali sistemov. Pripravek je priporočljivo uporabljati kod preventivo.
Zmešani pripravek je potrebno uporabiti najkasneje v 1 uri od začetka priprave. 100g pripravka je namenjen za en sistem ali sifon.

POMEMBNO OPOZORILO
Pripravek se pripravlja v PVC ali stekleni posodi in meša z ne kovinskim predmetom
Raztopino je najbolje uporabiti ponoči.
Min. 24 ur po uporabi biološkega pripravka ne uporabljajte nobenih kemičnih, dezinfekcijskih snovi ali belil, kislin, luge, njihova uporaba bistveno zmanjša učinkovitost biološkega pripravka. Vsebino vrečk hranite na suhem mestu in ščitite pred mrazom.

Vsebina pakirano: 100 g

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.