Čistilne naprave

Male čistilne naprave – cena investicije je lahko subvencionirana

Male čistilne naprave v naši ponudbi odlikuje visoka učinkovitost biološkega čiščenja odpadnih sanitarnih voda z najnižjimi obratovalnimi stroški, za katere je mogoče pridobiti tudi EKO subvencijo Eko sklada, Slovenskega okoljskega javnega sklada. Ta čistilna naprava  predstavlja odlično rešitev tako za novogradnje, kot tudi nadgradnjo obstoječe greznice. V naši ponudbi imamo tudi inovativno izvedbo čistilne naprave za vikend objekte,ki deluje brez elektrike in ne potrebuje nobenih dodatnih kemijskih aktivatorjev. Njihove skupne lastnosti so: preprosta inovativna in okolju prijazna patentirana tehnologija, energetska varčnost, tiho delovanje, visoka sposobnost čiščenja odpadne vode – celo do 99%, zanesljivost in preprosto vzdrževanje. V naši ponudbi imamo več različnih modelov in izvedb, zmogljivosti od 5PE do 50PE.

Mala čistilna naprava EKO-TECH MICRO sbr solid

Najboljša rešitev za novo gradnjo, kakor za naknadno vgradnjo ob obstoječi greznici. Odlično čiščenje in dolgi intervali odvoza blata.

Mala čistilna naprava EKO PURO BASIC, MINI 5PE

Robustna, najbolj preprosta Sbr tehnologija, edina ki ne uporablja elektromagnetnih ventilov. Preprosto vzdrževanje.

Čistilna naprava EKO MIKRO STAR SSB

MicroStar je kompaktna nemška čistilna naprava, namenjena čiščenju gospodinjskih odpadnih voda.

Biološka čistilna naprava  EKO ZBS-C 

Biološke čistilne naprave so na voljo v kompaktni izvedbi. Izdelki se uporabljajo za čiščenje gospodinjske odpadne vode.

Mala čistilna naprava EKO TECH MIKRO

Spada med majhne naprave, ki deluje brez električnega toka. Za svoje delovanje ne potrebuje kemijskih dodatkov.

Mala čistilna naprava EKO SOLID-CLAIR QUICK ENERGY

Nemška kvaliteta in robustnost, tiho in avtomatsko delovanje. Energetsko najvarčnejša in okolju prijazna tehnologija.

Mala čistilna naprava EKO BIOTOK PRETOČNA

Najugodnejša družinska naprava za čiščenje glede na robustnost izdelave, kvaliteto in učinki čiščenja, inovativno patentirana, posoda z največjim volumnom.

Mala čistilna naprava TOPAS AVTOMATIC EKO

Avtomatska naprava, ki deluje glede na količino odpadne vode, vsebuje tudi varčevalni sistem. Garantirano delovanje tudi po štirih mesecih brez dotoka.

EKO EK-S male čistilne naprave SBR-PRETOČNA

Najcenejša naprava glede na opremo in kvaliteto. Samonosni rezervar, anaerobni filter in recirkulacijski sistem odstranjevanja usedlin. Ne pride do izpiranja mulja.

Mala čistilna naprava EKO ES ES SBR MIKRO TEHNOLOGIJA

Nova inovativna tehnologija čiščenja. Takojšnja aktivacija odpadne vode in 24 urni cikelj delovanja, do 99% čiščenje vode.
Nemška tehnologija po slovaških cenah.