Čistilne naprave

Male čistilne naprave – cena investicije je lahko subvencionirana

Male čistilne naprave v naši ponudbi odlikuje visoka učinkovitost biološkega čiščenja odpadnih sanitarnih voda z najnižjimi obratovalnimi stroški, za katere je mogoče pridobiti tudi EKO subvencijo Eko sklada, Slovenskega okoljskega javnega sklada. Ta čistilna naprava  predstavlja odlično rešitev tako za novogradnje, kot tudi nadgradnjo obstoječe greznice. V naši ponudbi imamo tudi inovativno izvedbo čistilne naprave za vikend objekte,ki deluje brez elektrike in ne potrebuje nobenih dodatnih kemijskih aktivatorjev. Njihove skupne lastnosti so: preprosta inovativna in okolju prijazna patentirana tehnologija, energetska varčnost, tiho delovanje, visoka sposobnost čiščenja odpadne vode – celo do 99%, zanesljivost in preprosto vzdrževanje. V naši ponudbi imamo več različnih modelov in izvedb, zmogljivosti od 5PE do 50PE.

Mala čistilna naprava EKO-TECH MICRO sbr solid

Najboljša rešitev za novo gradnjo, kakor za naknadno vgradnjo ob obstoječi greznici. Odlično čiščenje in dolgi intervali odvoza blata.
Možnost nakupa samo posode – kasneje čistilni modul

Mala čistilna naprava EKO PURO SBR-TEHC. BASIC, MINI 5PE

Robustna, najbolj preprosta Sbr tehnologija, edina ki ne uporablja elektrommagnetnih ventilov. Preprosto vzdrževanje.

Čistilna naprava EKO MIKRO STAR SSB

MicroStar je kompaktna nemška čistilna naprava z največjo zmogljivostjo pretoka 0,6 m3 / d, namenjena čiščenju gospodinjskih odpadnih voda. Tehnologija obdelave po klasifikaciji nemškega inštituta za gradbeno tehnologijo (DIBt), imenovana SSB (postopek zaporedne stabilizacije z aktivnim blato), in za razliko od običajnih SBR ima integrirano aerobno stabilizacijo blata.

Biološka čistilna naprava  EKO ZBS-C 

Biološke čistilne naprave so na voljo predvsem v kompaktni izvedbi. Izdelki se pogosto uporabljajo kot čistilne naprave za gospodinjske odpadne vode. Delujejo v tehnologiji SBR, ki vključuje uporabo biološke tehnologije čiščenja odpadne vode z aktivnim blato. 

Mala čistilna naprava EKO TECH MIKRO – DELUJE BREZ ELEKTRIKE

Spada med majhne naprave, ki deluje brez električnega toka. Za svoje zanesljivo delovanje ne potrebuje kemijskih dodatkov. Najboljša naprava za vikend objekte.

Mala čistilna naprava EKO SOLID-CLAIR QUICK ENERGY +

Nemška kvaliteta in robustnost, tiho in avtomatsko delovanje.
Energetsko najvarčnejša in okolju prijazna tehnologija.

Mala čistilna naprava EKO BIOTOK PRETOČNA

Najugodnejša družinska naprava za čiščenje glede na robustnost izdelave, kvaliteto in učinki čiščenja, inovativno patentirana, posoda z največjim volumnom.

Mala čistilna naprava TOPAS AVTOMATIC EKO

Avtomatska naprava, ki deluje glede na količino odpadne vode, varčevalni sistem.
Garantirano delovanje tudi po štirih mesecih brez dotoka.

EKO EK-S male čistilne naprave. EKO EK-S SBR-PRETOČNA

Najcenejša naprava glede na opremo in kvaliteto. Samonosni rezervar, anaerobni filter in recirkulacijski sistem odstranjevanja usedlin.
Zaradi posebne tehnologije ne more priti pri velikem dotoku do izpiranja mulja v iztok.

Mala čistilna naprava EKO ES ES SBR MIKRO TEHNOLOGIJA

Nova inovativna tehnologija čiščenja. Takojšnja aktivacija odpadne vode in 24 urni cikelj delovanja, do 99% čiščenje vode.
Nemška tehnologija po slovaških cenah.