Črpalke za vodne vrtine

Potopne vijačne črpalke 

Profesionalne potopne vijačne črpalke se lahko uporabljajo za naslednje namene: oskrba s pitno vodo v gospodinjstvih, oskrba vodnih postaj z vodo iz vodnih vrtin, namakanje vrtnarstva in druge industrijske uporabe.

Potopna črpalka Omnitron 5000 automat Omnigena

Spoznajte zanesljivo, trdno črpalko, ki bo napajala vaš dom, vrt ali kmetijo. Omnitron 5000 z avtomatsko enoto je vključen v komplet za udobje uporabe vodnjaka in iz komunalne oskrbe z vodo.

Gardena Premium 6000/5

Potopna tlačna črpalka Gardena Premium 6000/5  je namenjena za vrtine ali ozke vodnjake s premerom do 10 centimetrov in globino do 20 metrov

Potopne črpalke Omngena 

Širok izbor potopnih črpalk Omnigena za črpanje čiste z različnimi premeri in močmi za skoraj vse vrste uporabe, od oskrbe z vodo do enodružinskih hiš, preko namakalnih sistemov v vrtnarstvu in kmetijstvu, do požarnih in industrijskih naprav.

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.