Potopna črpalka Omnitron 5000 automat Omnigena

Potopna črpalka Omnitron 5000 automat Omnigena

vgrajen elektronski sistem

moč motorja: 1100W
enofazni motor: (230V)
največja zmogljivost: 85 l / min
največ dviganje: 50 m
največ premer črpalke: 98 mm

Spoznajte zanesljivo, trdno črpalko, ki bo napajala vaš dom, vrt ali kmetijo. Omnitron 5000 z avtomatsko enoto je vključen v komplet za udobje uporabe vodnjaka in iz komunalne oskrbe z vodo.

Značilnosti črpalke
Omnitron 5000 z regulatorjem, vključenim v komplet, odlikuje dejstvo, da se po namestitvi črpalka vklopi in izklopi, ko se odvije pipa, nepovratni ventil pa vzdržuje tlak v cevi, ko se voda ne uporablja. Avtomatizacija vključuje tudi zaščito pred suhim tekom.
Motor enofazne črpalke ima moč 1100 W in zadostuje za ustvarjanje največjega tlaka 5 barov in največjo učinkovitost 90 litrov na minuto. Naprava lahko dvigne vodo do 50 metrov.
Črpalka je opremljena z 20 metrov dolgim ​​napajalnim kablom, ki izhaja iz zgornjega dela naprave, zato ne poveča premera in črpalko lahko uporabljate v ožjem vodnjaku.

Uporaba
Omnigena Omnitron 5000 z avtomatom sesa vodo od spodaj in za prisilno hlajenje ni treba namestiti dodatne cevi ohišja. To olajša uporabo v velikih rezervoarjih in globokih vodnjakih.
Njegova moč zadostuje za oskrbo z vodo družinske hiše, kmetije ali velikega vrta. Idealen je za napajanje brizgalnega sistema.
Zahvaljujoč svoji trdni strukturi bo z zbiranjem vode brez onesnaževal, kot so pesek ali druga trdna onesnaževala, služil leta brez okvare.
Če imate kakršna koli vprašanja, se obrnite na nas, z veseljem bomo odpravili vse dvome glede pravilne izbire moči črpalke in svetovali pribor, potreben za pravilno namestitev in lažjo uporabo.

Lastnosti izdelka
Parametri črpalke

Največja zmogljivost [l / min]85

Najvišja dvižna višina [m]50

Največji tlak [bar]5.

Nazivna moč motorja [kW]1.1

Napetost [V]230

Višina [cm]približno 80

Premer črpalke [mm]98

Izpustna povezavaDN25 (1 “)

Dolžina kabla [m]dvajset

Proizvajalec Omnigena

Garancija2 leti za posamezne stranke / 1 leto za podjetja

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.