Gardena potopna tlačna črpalka Premium 6000/5 Inox Automatic (1499)

Gardena Premium 6000/5 inox automatic (1499)

Potopna tlačna črpalka Gardena Premium 6000/5 inox automatic brez hrupa črpa iz globine do 20 metrov, namenjena pa je za vrtine ali ozke vodnjake s premerom do 10 centimetrov. Lahko je trajno potopljeno (za namakalni sistem ali oskrbo hiše s sanitarno vodo).

Ima praktične avtomatske funkcije, zaradi tlačnega stikala se samodejno prižge, ko potrebujete vodo, nato pa tudi samodejno ugasne. Ugasne se tudi, če je vode premalo.

Ohišje iz nerjavnega jekla omogoča dolgo življenjsko dobo, filter pa preprečuje vstop umazaniji. Pod filter se namesti tudi dodatni podstavek, ki je uporaben v zbiralnikih in zmanjšuje vsesavanje umazanije in peska z dna.

Motor črpalke je varčen in tih, ima zaščito proti pregrevanju. Ima 7-stopenjsko gonilo.

Gardena

TEHNIČNE PODROBNOSTI:
Moč: 950 W
Maks. količina vode: 6000 l/h
Maks. tlak: 5 bar
Maks. potopna globina: 19 m
Maks. dvižna višina: 50 m
Vrv za pritrjevanje: 22 m
Premer črpalke: 9,8 cm
Rotor: 7 stopenj
Maks. temperatura tekočine: 35 ° C
Teža: 9 kg
Dolžina kabla: 22 m
Priključni kabel: H07 RNF
Razred zaščite: IP X8

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.