DVIŽNA SEKALNA ČRPALKA  ZA ODPADNE VODE- WATERMAN

DVIŽNA SEKALNA ČRPALKA ZA ODPADNO VODO WATERMAN PRO ® CLASSIC

DVIŽNA SEKALNA ČRPALKA ZA ODPADNO VROČO VODO WATERMAN PRO ® HOT

DVIŽNA SEKALNA ČRPALKA ZA ODPADNO VODO  MULTI-PROFI WATERMAN PRO®MULTI

WATERMAN PRO  PROTI KONKURENCI:

Ohišje motorja je narejeno iz aluminija. To omogoča ne le tišje delovanje motorja, predvsem pa ni strahu pred pregrevanjem motorja! Seveda pa tudi podaljša življenjsko dobo motorja! Ne pozabite, da je motor “srce” črpalke.

Tehnologija izdelave gumijastega rezervoarja, ki se uporablja pri črpalki Master 600, je znana iz črpalk segmenta PREMIUM – Rezervoar je spojen, ne lepljen! Kakšna je razlika Lepljen pod vplivom temperature se “rad” odlepi in tako prekat postane puščen. Ta težava se ne pojavi pri črpalki Master 600!

Vgrajeni nepovratni ventil profesionalne kakovosti – V naši črpalki Master 600 je še en element, ki je običajno nameščen v veliko dražjih črpalkah razreda PREMIUM. Vendar boste prejeli takšen ventil kot standard. Kar je pomembno To ni gumijasti ventil, ki je precej zasilni element in ga je treba namestiti posebej.

Zaradi številnih razlogov lahko tlačni senzor ne deluje. Ker je to element, ki mu lahko rečemo Ahilova peresna drobilnica, moramo zagotoviti, da je njegova zamenjava čim bolj preprosta in da ne potrebujete odklopa celotne naprave. Tako je z Master 600 – Zamenjava je poenostavljena na minimum in ne potrebuje odklopa celotne črpalke (odklop dotokov, odtokov in demontaža celotnega ohišja)

Ali poznate rek, da je hudič v podrobnostih? Odlično deluje s pompo drobilniki! Element, ki se morda zdi najmanj pomemben, je morda pomembnejši, kot si mislite, in govorimo o gumijastih, vijačenih nogah, ne o plastiki. Osnova črpalke MORA biti stabilna in samo takšen komplet daje stoodstotno garancijo, da bo črpalka delovala tiho in bo vedno na svojem mestu.

Ohišje motorja je narejeno iz PVC-ja, med intenzivnim delom pa je motor občutljiv na pregrevanje. Predstavljajte si, kaj bi se zgodilo doma med obiskom gostov … morda si tega ne predstavljate bolje in izberite NAŠO črpalko!

Najbolj uporabljen rezervoar je prej omenjeni lepljeni rezervoar. Morda se zdi zelo dobra ideja, toda … ni. Lepilo ne daje takšne trajnosti, kot je posebna tehnologija za šivanje z gumo. Če se torej ne želite izpostaviti puščajočemu rezervoarju, potem izberite Master 600.

Guma, dodatni element, ki je lahko zelo nezanesljiv, in vračanje odplak bo povzročilo zagon črpalke in njeno nepotrebno delovanje. Ne gre samo za stroške energije, temveč za porabo črpalke. Če torej cenite kakovost in trajnost kupljene naprave, potem boste izbrali naš izdelek. Ne želite, da se črpalka vklopi večkrat sredi noči?

Tlačno tipalo (tlačno stikalo) v črpalkah naših konkurentov je običajno nameščeno na način, ki preprečuje njihovo zamenjavo, ne da bi odstranili celotno črpalko. To je precej zamuden postopek, ki prinaša veliko tveganje za odklepanje številnih komponent črpalke … Zakaj tvegati z vednostjo, da je ta komponenta črpalke najbolj nujna? Izberite Master600 in se osvobodite takšnih težav! Res je vredno!

Plastične, nalepljene črpalke, ki se radi premikajo. Sprašujete: Pa kaj? No, črpalka, ki postane nestabilna, bo postala velika grožnja! Predstavljajte si, da zaradi pretoka črpalke prilivi in ​​odtoki puščajo, kanalizacija pa izteka zunaj črpalke … Zakaj morate prenavljati prostore in morda več kot celoten nivo nepremičnine?