Septikšok

Septikšok

11,00 22,00  brez DDV

Šifra: Ni na voljo Kategorija:

Opis

Ta edinstvena, visoko koncentrirana formulacija je zasnovan tako, da v veliki meri zanemarjene greznice, biološke čistilne naprave požene k delovanju. Organjski odpadki oz.blato se utekočini in razgradi tudi sicer težko razgradljive organske odpadke. To je povsem naravno mikrobiološko čiščenje. Pripravek je mešanica izbranih naravnih mikroorganizmov, ki so zelo aktivni in biorazgradljivi v naravi. S svojim delovanjem tudi neutralizirajo in odstranijo neprijeten vonj. SEPTIKŠOK je pomembno dopolnilo BIO-P1.
Za zelo zanemarjene in zamašene greznice se lahko odmerek poveča. Pripravek je povsem biorazgradljiv, zato lahko pride do predoziranja. Bakterijska dejavnost je aerobna in anaerobna. Te bakterije se z zadostno hrano in v optimalnih pogojih sami še naprej množijo in proizvajajo druge encime, tako v zraku (aerobno), in ob odsotnosti kisika (anaerobno).

Preberi več

Dodatne informacije

Teža Ni na voljo
Količina

1x200ml, 2x200ml

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.