Bio P-2 za maščobe

Bio P-2 za maščobe

19,00 38,00  brez DDV

Šifra: Ni na voljo Kategorija:

Opis

Biološki pripravek narejen na osnovi bioloških encimov namenjen za razgradnjo maščob v kanalizacijskem sistemu. Izdelek razgrajuje maščobe v organskih snoveh, ki nimajo več neprimernih lastnosti maščob, s čimer se prepreči njihovo odlaganje na kanalizacijske sisteme. Poleg tega tudi preprečuje usedanje maščob na stene odtočnih kanalizacijskih cevi. Strjevanju maščob v maščobnem lovilcu in zmanjševanju zamašitev v iztopnih odpadnih sistemih. Biološki pripravek izrazito omejuje neprijetne vonjave.
Za človeka, živali in rastline je popolnoma neškodljiv. Pripravek je naraven in biološko razgradljiv. Povrne naravi proces razgradnje.

Preberi več

Dodatne informacije

Teža Ni na voljo
Količina

5x100g, 10x100g

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.