Bio P-5 za ribnike in jezerca

Bio P-5 za ribnike in jezerca

19,00 38,00  brez DDV

Šifra: Ni na voljo Kategorija:

Opis

Biološki pripravek za preprečevanje nastajanja nezaželenih alg in za bistrenje in čiščenje vode v ribnikih, bajerjih, jezercih…
Ta pripravek je edinstveni v tem, da spodbuja zdravje in rast rib. Pripravek učinkovito razgrajuje nečistoče organskega izvora. S tem se zmanjšuje hrana za rast alg in odpravlja neprijetne vonjave, povezane z njihovim nastankom .
Prav tako preprečuje nastajanje organskih sedimentov na dnu ribnika, uničuje ribje blato, ostanke mrtvih rastlin in bistri vodo. Encimski pripravek učinkuje postopoma in je delovanje dolgotrajno.
Je neškodljiv za vodne organizme, spodbuja biološko ravnotežje in je okolju prijazen. Izdelek je primeren za uporabo skozi vse leto.

Preberi več

Dodatne informacije

Teža Ni na voljo
Količina

5x50g, 10x50g

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.