Septonik

Septonik

19,00 38,00  brez DDV

Šifra: Ni na voljo Kategorija:

Opis

Šele z razvojem novih bioloških tehnoloških postopkov z uporabo encimskih in mikrobioloških preparatov je ta pereč problem postal kvalitetno ustrezno in ekonomsko sprejemljivo rešljiv. Z uporabo encimatskih in mikrobioloških preparatov lahko omogočimo in zelo pospešimo higiensko in okoljsko ustrezno sanacijo odpadkov, izcednih vod iz deponij in odpadnih vod iz greznic in septičnih jam, poleg tega pa lahko tudi preventivno delujemo tako, da preprečimo nastajanje takšnih odpadkov z gornjimi negativnimi lastnostmi.
​Odpadki in odpadne vode iz greznic in septičnih jam kot tudi izcedne vode iz komunalnih deponij in obloge na kontejnerjih za komunalne odpadke sodijo med najteže razgradljive organske odpadke in med najbolj obremenjujoče za okolje in komunalne čistilne naprave.

Preberi več

Dodatne informacije

Teža Ni na voljo
Količina

5x100g, 10x100g

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.