Bio P-2 za maščobe

Biološki pripravek narejen na osnovi bioloških encimov namenjen za razgradnjo maščob v kanalizacijskem sistemu. Izdelek razgrajuje maščobe v organskih snoveh, ki nimajo več neprimernih lastnosti maščob, s čimer se prepreči njihovo odlaganje na kanalizacijske sisteme. Poleg tega tudi preprečuje usedanje maščob na stene odtočnih kanalizacijskih cevi. Strjevanju maščob v maščobnem lovilcu in zmanjševanju zamašitev v iztopnih odpadnih sistemih. Biološki pripravek izrazito omejuje neprijetne vonjave.
Za človeka, živali in rastline je popolnoma neškodljiv. Pripravek je naraven in biološko razgradljiv. Povrne naravi proces razgradnje.

Navodila za uporabo

Vsebino vrečke rastopite in razmešajte v 2 litra tople vode (30- 40 C) in pustite pribljižno 30 minut aktivirati, občasno mešajte. Potem porabite na določenem mestu .
Raztopina mora biti na oskrbovanem mestu minimalno 8 ur. Pripravek priporočamo uporabljati v času najmanjšega pretoka vode oz. ponoči. Pri popolnoma zamašenem kanalizacijskem sistemu je nujno prej mehansko čiščenje kanalizacijskih cevi ali sistemov. Pripravek je priporočljivo uporabljati kot preventivo.
Zmešani aktivacijski pripravek je potrebno uporabiti najkasneje v 1 uri od začetka priprave. 100g pripravka je namenjen za en sistem ali sifon.

 

POMEMBNO OPOZORILO
Pripravek se pripravlja v PVC ali stekleni posodi in meša z ne kovinskim predmetom.
Raztopino je najbolje uporabiti ponoči.
Min. 24 ur po uporabi biološkega pripravka ne uporabljajte nobenih kemičnih, dezinfekcijskih snovi ali belil, kislin, luge, njihova uporaba bistveno zmanjša učinkovitost biološkega pripravka
Vsebino vrečk hranite na suhem mestu in ščitite pred mrazom.

Vsebina pakirano: 100 g

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.