Zbiralnik deževnice zmanjša porabo vode iz vodovoda

Ukvarjamo se z razvojem in prodajo kvalitetnih zbiralnikov vode, sistemi za zbiranje in filtriranje deževnice, bioloških čistilnih naprav, črpalnih jaškov in podobno. Zbiralniki deževnice so v
zadnjem času izjemno priljubljeni, saj zmanjšajo porabo vode iz vodovoda v gospodinjstvu in pripomorejo k varstvu okolja. Po novi zakonodaji potrebuje vsak novi objekt zadrževalnik meteorne vode v sorazmerni velikosti strehe. Z nakupom našega zbiralnika zadostite zakonodaji in obenem zbirate meteorno vodo za uporabo v hiši kakor na vrtu. V našem podjetju se zavedamo, da je zadovoljstvo strank na prvem mestu, zato imamo v ponudbi kvalitetne zbiralnike deževnice po izjemno ugodnih cenah. V naših zbiralnikih je narejena vsa
notranja instalacija za uporabo deževnice. Izbirate lahko med različnimi modeli, ki se razlikujejo po dimenzijah in po globini zbiralnika , kar je največkrat problem. Zbiralniki deževnice so izjemno preprosti za vzdrževanje in prepričani smo, da bodo navdušili tudi vas. Poskrbite za vašo pitno vodo ali pa se odločite za uporabo deževnice za zalivanje vrta, pranje in wc splakovanje.

Zbiralnik deževnice je multiuporaben.

Naši zbiralniki deževnice, ki so izredno kompaktni, vodo tesno narejeni iz enega kosa, odlikuje enostavna in poceni vgradnja, obenem pa sta enostavna tudi vzdrževanje in čiščenje. Zbiralniki vode so izdelani iz polietilena, ki je ekološko razgradljiv in se ga uporablja tako za pitno vodo kot čisto vodo, saj ima certfikat kakovosti- granulat je mikro biološko obdelan. Z zbiralnikom deževnice lahko zmanjšate porabo vode iz vodovoda in s tem privarčujete pri stroških komunale, saj za večino naših potreb po vodi ne potrebujemo pitne vode in je deževnica popolnoma dovolj čista za uporabo. Splakovanje stranišč, pralni stroj, zalivanje vrta, pranje, vse naštete dejavnosti lahko nadomestimo z vodo iz zbiralnika deževnice, Naši zbiralniki deževnice so multiuporabni, saj so primerni tako za zbiranje deževnice, kot tudi pitne ali izvirske vode, ki pride do izraza pri gospodinjstvih brez urejenega vodovoda. V našem podjetju se zavedamo, da so vodni viri omejeni, zato je varčno in preudarno ravnanje z vodnimi viri izjemno pomembno.

Zbiralnik deževnice –do enostavne vgradnje in uporabe

Zbiralniki deževnice so iz vzdržljivega materiala, izdelani iz enega kosa in 100% vodotesni. So majhne teže, kar omogoča hiter transport, obenem pa je vgradnja izjemno enostavna, polietilenski materiali pa omogočajo lahko čiščenje in enostavno uporabo. Na vse zbiralnike za deževnice nudimo 50-letno garancijo na obstojnost materiala, imamo stalno zalogo, kar zagotavlja takojšnjo dobavo, vgradnjo filtrov in črpalne tehnike pa zagotovimo po želji kupca. Ponosni smo na slovensko izdelavo nadzemnih zbiralnikov deževnice ter certifikatom kakovosti -slovenskega  tehničnega soglasja Zavoda za gradbeništvo Slovenije. Prepričani smo, da bomo z našimi izkušnjami, trdim delom in celovitim program navdušili tudi vas..

 

Rate this post

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.