Tlačne avtomatske potopne črpalke

POTOPNA ČRPALKA MULTI DIVER 1000, 1200 EVO 230V 15M KABEL

Večstopenjska potopna črpalka, zasnovana za črpanje sveže, čiste, hladne vode iz vretenčnih vrelcev in velikih rezervoarjev. Zasnova črpalke omogoča njeno neposredno povezavo z vodnim sistemom, mimo membranskega rezervoarja in tlačnega stikala, kar bistveno zmanjša stroške vgradnje.

AL-KO potopna tlačna črpalka DIVE 560044 Avtomatic

AL-KO potopna tlačna črpalka DIVE 5600/44 Avtomatic

Potopna tlačna črpalka DIVE 5600/44 združuje prednosti vrtnih in potopnih črpalk z velikim pretokom in konstantno visokim tlakom. Črpanje okoli in iz posode, črpanje (procesne) vode iz vodnjakov/jaškov/drugih posod za vodo, delovanje škropilnic, oskrba kompleksnih namakalnih sistemov do avtomatske oskrbe z vodo za gospodinjstvo.

Potopna črpalka Divetron 1000, 1200 Avto

Integrirana potopna črpalka, kjer sta hidravlika črpalke in motor vgrajena v enem ohišju. Črpalka je elektronsko hidravlično krmiljena.

Gardena potopna tlačna črpalka 5900/4 inox avto

Gardena potopna tlačna črpalka 6100/5 inox avto

Gardena potopna tlačna črpalka Premium 6000/5 Inox Auto

Gardena potopna tlačna črpalka 4700/2 inox avto

DOROTA visokotlačna potopna črpalka za čisto vodo

je potopna membranska črpalka, zasnovana za črpanje čiste sveže vode brez nečistoč

Gardena 1417-20 Plavajoči odvzem sesalni komplet

Potopna črpalka CSP 1200C Avtostop, Proair Garden

Avtomatska potopna črpalka CSP 1200C Proair Garden

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.