Potopne črpalke za čisto vodo

DOROTA visokotlačna potopna črpalka za čisto vodo

Odlična za namakanja in za pršilne sisteme.

 

Parametri

  • Največja zmogljivost: 20 l / min
  • Najvišja dvižna višina:70 m
  • Moč motorja:0,25 kW
  • Napetost:230 voltov
  • Izpustna vrata:¼ “” / mm 
Dorota je potopna membranska črpalka, zasnovana za črpanje čiste sveže vode brez nečistoč. Črpalka ustvarja zelo visok pritisk vode in se zato uporablja za zalivanje in oskrbo z namakalnimi in brizgalnimi sistemi. Najbolj priljubljena področja uporabe tega modela so gospodinjstva in rekreacijske parcele. Črpalka je opremljena z 10 m napajalnim kablom z vtičem. Zaradi kompaktnih dimenzij se lahko uporablja v izvrtani vrtini, kjer premer cevi za vodnjak ni manjši od 125 mm

 

Tehnični podatki črpalke:

 

 

Najvišja temperatura vode 35 ° C
Raven varnosti IP 68


Izvedba materiala črpalke:

Ohišje črpalke alumiunij
Pin jeklo
Rotor NBR guma

Visoko zmogljiva potopna črpalka za zunanjo in notranjo rabo

GARDENA Potopna črpalka za čisto vodo 8600 je robustna in praktična električna črpalka za črpanje, prenos in odvajanje čiste do rahlo umazane vode. Vsestranska potopna črpalka omogoča številna notranja in zunanja opravila. Kompaktna črpalka je zasnovana za uporabo v bazenih, za zbiralnike deževnice, odvajanje vode in poplavljene kleti.
GARDENA Potopna črpalka za čisto vodo 8600 ima plavajoče stikalo, ki preprečuje delovanje na suho in zagotavlja zanesljivo in varno uporabo. Patentiran priklop za nepretrgano delovanje in maksimalni izkoristek sesanja. Številne uporabne funkcije in možnost sesanja do le 4 mm, odstrani skoraj vso vodo. 10 metrov kabla omogoča potop črpalke do 6 metrov globoko. 400 W motor potisne vodo 5,5 metrov visoko in prečrpa do 8600 litrov vode na uro.
Črpalka je primerna za prenos čiste vode iz točke A v točko B – iz zbiralnika deževnice do mesta, kjer jo potrebujete v vrtu. Črpalka je uporabna za hitro in učinkovito praznjenje otroškega ali plavalnega bazena. Vsestranska potopna črpalka je primerna za zunanjo uporabo, odpravi tudi poplavo v gospodinjstvu, namakajoč pralni stroj ali poplavljeno klet z delci do 5 mm. GARDENA ima 40 let izkušenj v razvoju in proizvodnje črpalk in je vodilna blagovna znamka, ki ji lahko zaupate. Črpalka je primerna za občasno rabo in predstavlja dobro naložbo.

 

Tehnične specifikacije
Št. izdelka 9001-29
EAN koda: 4078500049702
Specifikacije
Moč 400 W
Maks. količina vode 8600 l/h
Maks. tlak 0.55 bar
Maks. potopna globina 6 m
Maks. dvižna višina 5.5 m
Maks. temperatura tekočine 35 °C
Dolžina kabla 10 m
Priključni kabel H05 RNF
Razred zaščite IP X8

 

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.