EKO čistilne naprave

V ponudbi imamo samo preverjene in kvalitetne čistilne naprave z vsemi certifikati. Naprave se razlikujejo po izvoru, načinu delovanja, posode, velikost pokrova in nosilnost oz. povoznost.  Naprave so večinoma Češke. Pretočne čistilne naprave so več prekatne z manj elektronike. V napravi je več ventilov, ki jih je potrebno kontrolirati. Zato naprave potrebujejo kar nekaj vzdrževanja in kontrole delovanja. Posode so narejene iz PP plošč, varjene , pokrov je večinoma preko celotne površine posode.

Čistilne naprave s SBR mikro tehnologijo, najnovejša, potrebuje za svoje delovanje manj kontrole in zaradi načina delovanja manj električne energije .Posode so narejene po roto sistemu iz enega kosa, pokrov premera 600 mm, Možnost obremenitve z LTŽ direktnim pokrovom do 1500 kg . Obe posodi ne rabita betoniranja in imata garancijo 30 let na vodo tesnost. Pri izbiri je potrebno gledati na možnost in dostopnost za servisiranje.
Največ dobite pri napravi EKOTECH SBR MIKRO tehnologija Največ opreme, zanesljivo delovanje, dolgoročno odlično čiščenje, različni režimi delovanja glede na obremenitev DOLGOROČNO NAJCENEJŠA NAPRAVA.

NAJNOVEJŠA VERZIJA
MOŽNOST CENEJŠE VERZIJE BREZ ZUNANJE OMARICEDVOKANALNO PUHALO z AVOMATIKO, sbr tehnologija , cenejša verzija POPUST do max.100 evro
Avtomatika se enostavno postavi v kletni prostor, kurilnico, garažo. Puhalo je komaj slišno.

Vsaka naprava potrebuje odzračevanje. Zrak, ki se vpihuje v reaktor čistilne naprave, se mora nekje odvajati. Lahko je odzračevanje pri sami čistilni napravi , priporočljivo je , da je oddušek preko kanalizacijske cevi na streho najmanj mora biti premer cevi 75 mm. V ceni naprav (priponka ) je dostava kompletne tehnologije, montaža v pripravljeno gradbeno jamo zagon z biološkim aktivatorjem, preventivni pregled v prvem letu, garancija in dokumentacija. Naprava je na spisku gospodarske zbornice, priporočljiva naprava.

Za več informacij lahko pokličete na tel. 041 676165

Vse naprave so na zalogi

PRI RAZLIČNIH PONUDBAH JE POTREBNO UPOŠTEVATI:

  • TEHNOLOGIJA ČIŠČENJA, UČINKI ČIŠČENJA, PORABA ENERGIJE
  • ČIŠČENJE IN VZDRŽEVANJE NAPRAVE
  • KVALITETA POSODE
  • DOLGOTRAJNOST DELOVANJA