WC črpalka WatermanPro Hot 1

WC črpalka WatermanPro Hot 1

289,00  brez DDV

  • Deluje pri temperaturi do 80°C (60 min) oz. 60°C neprekinjeno
  • Premium model
  • Servisiranje brez razstavljanja črpalke
  • 450 W oljno hlajen motor
  • Rezalni sistem Hard Cut One

Straniščna črpalka WatermanPro Hot 1

Dvižne sekalne črpalke za odpadne vode, oz. krajše poimenovane tudi straniščne črpalke iz serije Hot so sodobne premium naprave, ki so prilagojene za delo z odplakami pri temperaturi do 80°C do 60 minut in neprekinjeno do 60°C. Predstavljen model črpalke Hot1 odlikuje 450W motor, ki deluje potopljen v olje! Treba je omeniti, da črpalka ustvarja povprečni hrup le 35 dB, največ pa le 45 dB. Gre za novo generacijo črpalk, katerih servis ne zahteva razstavljanja črpalke!

Na črpalko lahko priključite:

kaj je lahko priključeno na WC črpalko

 

Rezalni sistem Hard Cut One

Sistem rezanja (drobljenja), ki se uporablja v straniščni črpalki, je Hard Cut One. Je nož z dvema posebej profiliranima reziloma. Izdelan je iz nerjavečega jekla, kar pomeni, da ne bo korodiral. Ta nož lahko obdeluje iztrebke, toaletni papir in organske odpadke, pa tudi tampone. Izredno učinkovit nož!

Servisna plošča

Črpalka WatermanPro Hot1 je opremljena z dvema servisnima ploščama, ki omogočata dostop do rezervoarja črpalke, ne da bi ga razstavili, zato – v primeru nepravilne uporabe črpalke lahko črpalko odblokirate sami, tako da odstranite predmete, ki ne bi smeli biti v črpalki.

Oljno hlajen motor

Motor v mlinčki črpalki WatermanPro Hot1 je doslej neviden dizajn, ki vpliva ne le na njegovo življenjsko dobo, ampak tudi na uporabo tople vode brez škode za črpalko! Motor je oljno hlajen in njegovo ohišje odlično prenaša temperature do 180 °C, zaradi česar je vodilni v svojem razredu!

WC črpalka WatermanPro rezalni sistem WC črpalka WatermanPro HOT servisna plošča črpalka oljno hlajen motor
Maks. pretok 100 l/min
Maks. višina črpanja 7 m
Maks. razdalja črpanja 80 m
Temperatura vode do 80°C
Moč motorja 450 W
Vhodi 2+WC
Odtok 1x 40 mm
Dimenzije 42,5/30 ,6/15,35cm
Vklop samodejni
Stopnja zaščite IP44
Hrup pod 40dB (povprečno 35dB)
Napetost 220-240V 50Hz

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.