Čistilne naprave

Male čistilne naprave – cena investicije je lahko subvencionirana

Male čistilne naprave v naši ponudbi odlikuje visoka učinkovitost biološkega čiščenja odpadnih sanitarnih voda z najnižjimi obratovalnimi stroški, za katere je mogoče pridobiti tudi EKO subvencijo Eko sklada, Slovenskega okoljskega javnega sklada. Ta čistilna naprava  predstavlja odlično rešitev tako za novogradnje, kot tudi nadgradnjo obstoječe greznice. V naši ponudbi imamo tudi inovativno izvedbo čistilne naprave za vikend objekte,ki deluje brez elektrike in ne potrebuje nobenih dodatnih kemijskih aktivatorjev. Njihove skupne lastnosti so: preprosta inovativna in okolju prijazna patentirana tehnologija, energetska varčnost, tiho delovanje, visoka sposobnost čiščenja odpadne vode – celo do 99%, zanesljivost in preprosto vzdrževanje. V naši ponudbi imamo več različnih modelov in izvedb, zmogljivosti od 5PE do 50PE.

ČISTILNE NAPRAVE EKOTECH SBR MIKRO 

Nov sistem čiščenja odpadne vode EKOTECH mikro SBR vam omogoča čiščenje odpadne vode na najbolj enostaven in zanesljiv do sedaj. Čistilna naprava je izdelana iz PE rezervoarja,

Mala čistilna naprava EKO PURO BASIC, MINI 5PE

Robustna, najbolj preprosta Sbr tehnologija, edina ki ne uporablja elektromagnetnih ventilov. Preprosto vzdrževanje.

MALA ČISTILNA NAPRAVA 

EKO SMART FLOW

Delovanje brez elektrike. Čistilna naprava ima cerfitikat 12566-3.

Mala čistilna naprava

EKO BIO ZELENI TOK

Biološke čistilne naprave so na voljo predvsem v kompaktni izvedbi. Izdelki se pogosto uporabljajo kot čistilne naprave za gospodinjske odpadne vode.

BIOLOŠKI ČISTILNI MODUL  EKO TOK

Cenovno zelo ugodna čistilna naprava na voljo v izvedbah na elektriko ali brez elektike. Priključitev na vašo obstoječo dvo ali tri prekatno vodotesno greznico

Čistilna naprava

EKOVODA 

Enokomorna biološka greznica z biofiltrom, ki deluje brez elektrike. Dodatna možnost izdelave infiltracijskega ponikalnega polja, s katerim čistilna naprava zadostuje certifikatu SIST-TP CEN/TR 12566-2.