Greznica – biološka

Biološka greznica z možnostjo nadgradnje v čistilno naprave

Biološka greznica je lahko brez pretoka ali s pred-pripravljenim dotokom oz odtokom, ki je namenjen njeni nadgradnji v BIO čistilno napravo SBR za čiščenje odpadnih sanitarnih voda iz gospodinjstev. Izvedba brez pretoka, je zaprt sistem in je namenjen izključno zbiranju odpadnih voda na objektih, kot so npr.: vikend hiša, brunarica, počitniški objekti, skratka nestalno oz občasno uporabljeni objekti. Dvo ali tri prekatna izvedba s pred-pripravljenim pretokom z možnostjo nadgradnje v čistilno napravo namenjena tako novogradnjam oz nadgradnjam obstoječih greznic pri stanovanjskih hišah oz stalno uporabljenih objektih. Njihov cenik je odvisen od njihovih velikosti oz zmogljivosti, možno pa je pridobiti sofinanciranje Eko Sklada j.s.

Tri prekatne pokončne EKO

Greznica služi v prvi fazi čiščenja odpadnih vod, kot samostojna naprava v standardni biološki obremenitvi z možnostjo nadaljnjega čiščenja vode, na drugi stopnji čiščenja s peščenim filtrom ali rastlinsko čistilno napravo.

Dvo ali tri prekatne EKOPLAST ležeče

Greznica je kompletno pred pripravljena in opremljena z vtokom in iztokom. V samem rezervoarju je že vse pred pripravljeno za kasnejšo predelavo v čistilno napravo SBR.

Dvo prekatne greznice EKOVODA

Odlična vzdržljivost, enostavna namestitev zaradi majhne teže in kompaktnih dimenzij

Peščeni filter

Peščeni filter je namenjen je za sekundarno čiščenje odpadne vode, ki služi kod druga stopnja čiščenja pri tri prekatnih greznicah ali čistilnih napravah. Filter združuje filtriranje in biološki proces čiščenja s pomočjo bio organizmov.

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.