Neutralizer – stop slabim vonjavam

Uničuje neprijetne vonjave , katere direktno neutralizira. Primeren je za tapete, tepihe, posteljnine, sedežene, za stole, obutev, interierje avtomobilov. Neutralizira: znoj, bruhanje, iztrebki, urin, zadahi cigaret in vonjave iz kuhinje, pri reji domačih živali, itd.
100 % DELUJE , TRDITEV VELJA IZ ZKUŠENJ
Možno je uporabiti tudi za osvežitev prostorov sob za osvežitev zraka za klimatizacije. Proizvod ni razvrščen kot nevaren za okolje in je biološko razgradljiv.
Ta izdelek je zelo dober pomočnik v gospodinjstvu, v kateri imajo svoje mesto hišni ljubljenčki. Vsi poznamo občutek, ko smo prišli v stanovanje in vonj skoraj takoj prepoznamo, da hranijo hrčke, mačke, morske prašičke,psa … itd V tem primeru je preprosto uporabljati nevtralizatorjem vonjav v prostoru sobi in vaš obiskovalec bo takoj počutili sveže in dišeče stanovanje in celo majhne otroke ali domače živali, ki ne trpijo nobenih alergijskih reakcij in slabost. Doma, seveda ni neprijetnega vonja samo od domačih živali. Vir neprijetnega vonja doma, vikendu, avtu, na podstrešju ali kleti je lahko karkoli, od koša za smeti, skozi zatohlosti, človeški znoj, vonjave iz kuhinje, žara. Zdravstvene težave z uhajanjem urina med spanjem na žimnico. V vseh teh primerih je nevtralizator takoj sposoben za odišavljenje zraka in s tem vsaj delno rešitev problema takoj.

Uporaba

Razpršilec nastavite v pozicijo ON in enostavno razpršujte po prostoru ali po stvareh . Pri daljši ne uporabi, steklenico pred uporabo pretresite. V primeru večjega pojava zadaha postopek ponavljajte. Skladiščite na suhem in hladnem mestu pri sobni temperaturi, ki ne presegajo 30°C in izven dosega živil in otrok.

 

  • ODSTRANJUJE VIR ZADAHA
  • STOP ZADAHU Z VONJEM SADJA
  • NE PUŠČA MADEŽEV
  • NEŽEN ZA VSE POVRŠINE
  • DOLGOROČNO PRIJETNO DIŠI

Pomembno opozorilo
H412 je škodljiv za vodne organizme z dolgoročnimi učinki. P273 Preprečite sprostitvi v življenjsko okolje. P302+P352 PRI KONTAKTU S KOŽO: splahnite z veliko količino vode in mila. P333+P313 Pri draženju kože ali izpuščaje: poiščite zdravniško pomoč/nego. P501 Odstranite vsebino/embalažo v skladu z veljavnimi predpisi – posredujte upravičeni osebi, ki obratuje opremo za ravnanje z odpadki, državljani lahko posredujejo izdelek ali njegovo embalažo v zbiralnem dvorišču. EUH208 Vsebuje acetilcedren, ethil -2,3-epoksi-3-fenilbutirat, piperonal, d-limonen, delta-damascon. Lahko povzroči alergijskore akcijo.

Izdelek ne predstavlja nobeno nevarnost za človeško zdravje.
Proizvedeno v Veliki Britaniji.

Vsebina pakirano: 500 ml

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.