Bio-P1 za greznice

Biološki pripravek namenjen za odstranjevanje organskih nečistoč v greznici, prenosni WC. Vsebuje mešanico bakterij in encimov, ki razgrajujejo organske snovi in znatno zmanjšuje neprijeten vonj. Biološki pripravek ni škodljiv za ljudi , živali in rastline. Pripravek je naraven in biološko razgradljiv. Obnavlja naravni proces razgradnje organjskih snovi.

Uporaba za greznico

Po redni mesečni uporabi preparata se v greznici se organski odpadki razpadejo na vodo in netopno blato. Če je greznica pretočna , čista voda gravitacijsko odteče v kanalizacijo ali podtalnico. S tem se izognemo pogostemu praznjenju greznice in ročnemu čiščenju posode. V primeru, da greznica ni pretočna , se organski odpadki utekočinijo in ne smrdijo. Pripravek se uporablja preko celega leta, tudi v zimskem času, saj vsebina v greznici pozimi ne zamrzne.

Uporaba v prenosnih WC (suhi)

Po ulitju preparata v posodo prenosnega WC se začne takoj razgradnja organskih snovi s pomočjo bakterij in encimov. Zmanjša ali izgine neprijeten vonj. V dveh mesecih se popolnoma razgradijo iztrebki vključno s toaletnim papirjem.

Navodila za uporabo

Vsebino vrečke raztopimo v 2 litrih tople vode (30-40 C) in pustimo 30 minut, občasno lahko premešamo. Nato raztopino vlijete neposredno v greznico. Redna mesečna doza pomaga zagotoviti nemoteno delovanje greznice, brez vonjav. Razmešana raztopina je potrebno uporabiti najkasneje v eni uri od začetka priprave.
Mesečna doza za greznico je 100 g na 5 m3. V prvem mesecu priporočamo dvojno dozo, ali vrečko na 14 dni.

POMEMBNO OPOZORILO
Pripravek se pripravlja v PVC ali stekleni posodi in meša z ne kovinskim predmetom.
Raztopino je najbolje uporabiti ponoči.
Min. 24 ur po uporabi biološkega pripravka ne uporabljajte nobenih kemičnih, dezinfekcijskih snovi ali belil, kislin, luge, njihova uporaba bistveno zmanjša učinkovitost biološkega pripravka
Vsebino vrečk hranite na suhem mestu in ščitite pred mrazom.

Vsebina pakirano: 100 g

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.