Bio P-6 pripravek za čistilne naprave

Biološki pripravek za zagon čistilne naprave in njeno boljše delovanje. Vsebuje mešanico naravnih bakterij in encimov, ki se po uporabi v mali čistilni napravi takoj začnejo množiti in tvorijo biološko kulturo, primerno za optimalno delovanje MČN. Uravnotežena kombinacija bakterij, encimov in hranilnih snovi v obratovanju čistilne naprave izdelek daje boljše učinke čiščenja, delovanja in manj vonjav. Tudi količina netopnih snovi v čistilni napravi se zmanjša in posledično podaljša odvoz blata. BIO P6 izdelek se lahko uporablja tudi kot sredstvo za podporo in krepitev delovanja nizko onesnažene odpadne vode.

Uporaba

Začetni odmerek za začetek domače čistilne naprave.
Podpora za boljše delovanje in čiščenje vode pri majhni obremenitvi čistilne naprave.

Priporočljivo doziranje
Za začetni nastanek bakterijskih kultur v čistilni napravi razdelite vrečko 100 gramov na dva dela in ju uporabite v prvem in drugem teden po prvem zagonu. Za podporo delovanju čistilne naprave nizke obremenitve razdelite 50 gramov na vsakih 14 dni.

Navodila za uporabo

Vsebino vrečke raztopite in razmešajte v 4 litrih tople vode (30- 40 C) in pustite približno 30 minut aktivirati, občasno mešajte. Raztopino vlijte direktno v aktivacijski prekat čistilne naprave ali v kanalizacijsko cev Raztopina mora biti na oskrbovanem mestu minimalno 8 ur
Pripravek priporočamo uporabljati v času najmanjšega pretoka vode oz. ponoči
Pri popolnoma zamašenem kanalizacijskem sistemu je nujno prej mehansko čiščenje kanalizacijskih cevi ali sistemov. Pripravek je priporočljivo uporabljati kod preventivo. Zmešani pripravek je potrebno uporabiti najkasneje v 1 uri od začetka priprave.
100g pripravka je namenjen za en sistem ali sifon.

POMEMBNO OPOZORILO
Pripravek se pripravlja v PVC ali stekleni posodi in meša z ne kovinskim predmetom. Raztopino je najbolje uporabiti ponoči.
Min. 24 ur po uporabi biološkega pripravka ne uporabljajte nobenih kemičnih, dezinfekcijskih snovi ali belil, kislin, luge, njihova uporaba bistveno zmanjša učinkovitost biološkega pripravka. Vsebino vrečk hranite na suhem mestu in ščitite pred mrazom.

Vsebina pakirano: 100 g

Domače odplake, ki se odvajajo preko kanalizacijskih cevi v kanalizacijo oz. čistilno napravo predstavljajo resno grožnjo za okolje. Njihovo kopičenje povzroča neprijetne občutke, zaradi katerih nastane neprijeten vonj ali kopičenje blata. Biološki pripravek vsebuje le ohlapno naravno prisotne bakterije in encime, ki optimizirajo delovanje domačih čistilnih naprav. Rezultat je manjša tvorba trdega aktivnega mulja, odstranitev vonja in odpravo nezaželenega penjenja.

Naravne bakterije za nadzor vonja in ekološke razgradnje organskih odpadkov v vaši čistilni napravi – Extra učinkovito

+ Izboljša in pospeši delovanje čistilne naprave
+ Podaljšajte življenjsko dobo
+ Odstrani ostanke blata in sedimentov
+ Uničiti vonj in penjenje
+ pomaga obnoviti funkcijo delovanja, po uporabi kisline in alkalije
+ Enostavno in varno za uporabo
+ Zelo učinkovito – vsebuje 70 – 80 milijard bakterij v paketu 100 g

Naravno bakterijsko sredstvo za nadzor vonja in ekološke razgradnje v vaši ČN – Extra učinkovito
Biološki pripravek je zasnovan tako, da razkraja ostanke organskih onesnaževalcev v domači čistilni napravi. Optimizira razgradnjo gospodinjskih odplak, odstranjuje ostanke blata in sedimentov ter tako zagotavlja nemoteno delovanje čistilnih naprav, preprečuje zamašitev cevi ter preprečuje nastanek neprijetnih vonjav. Po njegovi uporabi voda z razgradnjo organskih ostankov v domači čistilni napravi postane brez vonja
S prodajo in izdelovanjem bakterijskih preparatov se ukvarjajo že več kot 20 let, in vemo, da je proizvodnja visoko kakovostnih in zelo učinkovito bakterijsko sestavo zelo pomembno:
bakterijska moč proizvoda (ali števila bakterij, ki vsebuje izdelek).
Izjavljamo, da so naši izdelki vsebujejo velike količine bakterij, ki pomagajo zelo učinkovito razgrajevati organske odpadke in nevtralizirati vonj!

Potrebno količino bakterij suho zmes vlijemo v toplo vodo v razmerju: 3 litre vode,dodamo žličko sladkorja, premešamo in po 45 min. zlijemo raztopino skozi stranišče v kanalizacijski sistem.

POZOR:
Biološki aktivator stresemo vedno v toplo vodo in ne obratno.
Po uporabi skozi stranišče ,školjko speremo z majhno količino vode, da bi dobili produkt v greznico.
Pri uporabi biološkega aktivatorja ne uporabljajte kislin, razkužil, belil in alkalij.
bakterijsko izdelek nikoli ne injicirajte neposredno brez aktivacije.
Hranite na suhem, temperatura 5-25 ° C.

DOZIRANJE:
Prvi odmerek 50 g v prvem tednu, 50 g v drugem tednu
Kasneje, enkrat na 15 dni po 50 g za 4-6 oseb.

Pakiranje: 100 g
Garancija: 12 mesecev po odprtju.
Rok uporabe je na embalaži.

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.