Bio P-4 za komposte

Biološki izdelek se uporablja, da pospeši zorenje komposta. Vsebuje mešanico naravnih bakterij in encimov, ki lahko razgradijo odpadke organskega izvora. Učinkovito deluje na trave, lesne sekance, liste in vseh vrtnih in gospodinjskih organskih odpadkov. Končni izdelek je kompost z visoko vsebnostjo hranil in zmanjšano vsebnostjo vonja. Visoko kvalitetno naravno gnojilo odpravlja uporabo industrijsko proizvedenih umetnih gnojil. Če se biološki pripravek BIO-P4 redno uporablja nastane, zrel kompost za 2-3 mesece, odvisno od vrste in količine kompostiranih materialov. Ta izdelek ni škodljiv za ljudi, živali ali rastline. Povrne naravni proces razgradnje.

Navodila za uporabo

Raztopimo vsebino vrečke in mešamo v 10 litrov tople vode (30-40 C) in pustimo približno 15-30 minut, občasno premešamo aktivirano zmes. Potem nalijte enakomerno po vsem kompostniku. Pomembno je, da je kompost moker, zato se mora približno 1 na teden škropiti kompostnik z vodo. V suhem stanju se postopek razgradnje organskih snovi ustavi. Kadar se uporablja bio izdelek v zimskem času, priporočamo aplikacijo odstraniti približno 30 cm zgornji sloj komposta, enakomerno politi s pripravkom , mlačno vodo in ponovno pokriti vrhnjo plast. Kadar dodate sveže pokošeno travo v kompost, je dobro dodajati bio izdelek na en teden.
Zmešani pripravek je potrebno uporabiti najkasneje v 1 uri od začetka priprave. 100g pripravka je namenjeno za eno uporabo , kompostnik do 3 m3.

POMEMBNO OPOZORILO
Pripravek se pripravlja v PVC ali stekleni posodi in meša z ne kovinskim predmetom
Priporočljivo je občasno mešanje komposta
Vsebino vrečk hranite na suhem mestu in ščitite pred mrazom
Druge koristne informacije si oglejte: namige in nasvete za kompostiranje.

Vsebina pakirano: 100 g

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.