Zalivalni sistem in uporaba vode

EKOnastavki

Ekonastavki začetni komplet za cevni sistem vsebuje pomembne elemente za priročno vodovodno pipo za vaš vrt ali hišo. Voda kot elektrika iz električnega omrežja. Začetni komplet vsebuje material za 2 odjemni mesti in se po potrebi lahko razširi. Voda iz pipe se dovaja preko priključne doze, v podzemno položeno cevi. EKO polagalna cev pelje vodo do vodnih vtičnic. Na tem mestu, lahko s preprostim klikom nastavka na vrtni cevi, dobite vodo kadarkoli. Pokrov varuje priključno dozo in vodno vtičnico pred umazanijo, ko niso v uporabi. Okrogli pokrov izgine v priključno dozo in vodno vtičnico in tako ne predstavlja ovire pri košnji. Odstranljivi filter preprečuje vdor umazanije, ko je doza oz. vtičnica odprta. Priloženi izpustni ventil omogoča brezskrbno prezimovanje sistema. Vsebina: 1 x profi sistem priključni set, 1 x priključna doza 2 x priključek za vodo, 1 x T kos, 3 x priključek 25 mm 3/4″ notranji navoj, 1 x T kos 25 mm 3/4″ notranji navoj in izpustni ventil.

Komplet

EKO priključni osnovni komplet za cevovod vsebuje vse pomembne sestavne dele za priročno vodovodno pipo za dom in vrt. Priključek za vodo, kot elektrika iz vtičnice, za dve priključni mesti.

S stop funkcijo

Vodna vtičnica je opremljena s stop ventilom, tako da ni nepotrebne hoje do vodovodne pipe in ni vodnih…
Preprosto praktično: z EKO vodno vtičnico, je možen odjem vode iz tal, kot elektrika iz vtičnice. Vodna vtičnica je podzemno nameščena in voda se ji dovaja s pomočjo EKO polagalne cev. V trenutku, ko na nastavek z avtomatskim stop ventilom priključite vrtno cev, lahko pričnete z zalivanjem. Ko je cev odstranjena, se voda samodejno zaustavi. Ko vodna vtičnica ni v uporabi, jo pokrov varuje pred nečistočo. Ko se odpre, kroglasti pokrov izgine v vodni vtičnici in tako ne predstavlja ovire pri košenje trave. Ko je pokrov odprt, odstranljiv filter preprečuje vstop nečistoči. EKO vodna vtičnica ima 3/4″ zunanji navoj.

Varno pred zmrzaljo

Na cevi je nameščen samodejni izpustni ventil, kar omogoča varno prezimovanje sistema.
AVTOMATSKI IZPUST VODE IZ SISTEMA. ODLIČNA ZAŠČITA ZA ZMRZAL.
Ko tlak vode pade, se voda avtomatsko izprazni iz cevnega sistema.

Enostavno upravljanje

Odprete okrogli pokrov, priključite cev in zalivate, odstranite cev in zaprete pokrov – bolj preprosto ne…

Ni smeti

Zaradi odstranljivega filtra, se smeti, kot so odpadlo listje in trava, brez težav odstrani iz vodne…

Zelo praktično: z EKO dozo s spiralno cevjo, lahko odjemate vodo iz tal, kot elektriko iz vtičnice. In še najboljše od vsega: vključuje 10 metrov spiralne cevi s Classic brizgalko. Za čiščenje ali zalivanje, se cev enostavno potegne iz doze in vrne po opravljenem delu. Vaš vrt bo vedno pospravljen – pametno in zelo praktično. Doza s spiralno cevjo je podzemno nameščena in oskrbovana z vodo preko EKO polagalne cevi. Ko doza s spiralno cevjo ni v uporabi, pokrov zagotavlja varnost in pospravljen vrt. Ko je kroglast pokrov odprt, izgine v dozo in tako ne predstavlja ovire pri košenju trave. Doza s spiralno cevjo je opremljena s stop nastavkom, tako, da je možno npr. brizgalko zamenjati s pršilko ali paličasto prho, brez izlite vode. EKO doza s spiralno cevjo ima 1″ zunanji navoj.

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.