Žlebni filter

NOVO NAJBOLJŠA PREVERJENA KVALITETA NOVO

Žlebni filter z dekorativnim pokrovom

Ustvarjalnost v inovacijah, oblikovanje in učinkovitost
EKO Ultra filter za v žleb  Rain Head preprečuje, da bi smeti in ostanki vstopali v sistem za zbiranje deževnice, izboljšali kakovost vode in zmanjšali vzdrževanje rezervoarja.
S tem se onemogoči, da bi v zbiralnik šla nesnaga, kakor so veje, listje, odmrle živali , pesek in podobno

Glava EKO Ultra je vrhunska inovacija, dizajn in zmogljivost, ki vključuje novo tehnologijo Hydro Activated Filtration ™ in revolucionarno vtičnico VH Pivot ™.
Filter je patentiran

Inovativna tehnologija filtracije

 • Inovativna tehnologija Rain Head
 • Filter odbija ostanke stran od fasade na objektu
 • Natančno vibriran zaslon usmerja listje in odpadke od pretoka vode, da se poveča učinkovitost zbiranja, majhna izguba vode

Opis izdelka:

EKO Ultra uporablja Leaf Slide, ki odvaja odrgnine stran od fasade objekta in natančno nagnjen zaslon filtra , ki usmerja listje in razbitine proč od toka vode, da bi povečal učinkovitost filtracije. Ta Rain Head ima tudi vtičnico VH Pivot ™, ki se vrti tako, da ustreza navpičnim ali vodoravnim tuljavam. EKO Ultra se lahko uporablja tudi kot naprava za odstranjevanje drobirja, kamenja, listja , veje, tudi če se ne zbira deževnica. S tem preprečimo zamašitev ponikalnice.

Značilnosti in prednosti:

 • EKO Ultra je kombinacija sodobnega, elegantnega dizajna in najnovejše tehnologije Rain Head
 • Vgrajen pokrovček, ki dopolnjuje sodobno in klasično arhitekturo
 • Leaf Slide in natančno navpični filter odvajajo ostanke z iz strehe z visoko zmogljivostjo pretoka.(Tehnologija Hydro Activated Filtration ™)
 • En sam filter z mrežo iz nerjavečega jekla z mrežico z odprtino 0,955 mm
 • Potrebno je minimalno vzdrževanje
  filter postavite tako, da bo ustrezala navpičnim ali vodoravnim (zadnjim izstopom) podtlačnih vodov Povečuje učinkovitost zbiranja pri nizkih in visokih pretokih
 • Na voljo v velikosti 100 mm

Zajemite več deževnice

Čistilna  glava EKO Eater Ultra je polna tehnologije za odstranjevanje listov, da povečate količino vode, ki jo zbirate, medtem ko še vedno ravnate z visokimi pretoki. Patentirani zaslon Hydro Active Filtration ™ vibrira za največjo izgubo listov, medtem ko večji listi in odpadki se odstranijo, še preden ga dosežejo s prsti “Leaf Slide”.

Dopolnjuje sodoben videz

Manj vsiljivi od tradicionalnih čistilnih glav, mehek pokrov in ohišje ponujata sodoben videz, da se zlijeta z vašim domom. Združljiv je z vodoravnimi in navpičnimi odprtinami za cevi, zato ga je mogoče celo namestiti sredi poti na “vertikalo žleba ” sistem za nabiranje dežja za lažje vzdrževanje.

Izboljšajte kakovost deževnice

Z odstranjevanjem listov, naplavin in komarjev iz cevovodnih cevi, zaščiten proti komarjem, iz nerjavečega jekla s 955 mikroni, bistveno zmanjša potencialne vire onesnaženja, tako da boste dobili kakovostnejšo deževnico.

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.