Vratni filter Ekostrom

NOVO NAJBOLJŠA PREVERJENA KVALITETA NOVO

Napredna zasnova vratnega filtra združuje izjemno fino filtracijo in izjemno visoko učinkovitost čiščenja deževnice, ki vam daje čistejšo vodo in še več.

 

Očistite vodo v rezervarju

Izredno fini sekundarni filter EKOSTROM On-Tank odstrani delce do 180 mikronov – 5 krat bolj fino od standardnih konkurenčnih filtrov za deževnico in filtrov pred zbiralnikom. To vam daje čistejšo, bolj kakovostno vodo in zmanjša količino usedlin, ki povzročajo nečisto vodo in lahko kvarijo vaše črpalke. Pridobite več čiste vode, manjkrat je potrebno čistiti zbiralnik vode.
Revulucionarni edinstveni sistem zarotiranja vode v filtru
Ekostrom On-Tank odpravlja problem vnosa vode z strehe na dovodu v zbiralnik, še posebej pri visokih pretokih. Njena fenomenalni izkoristek vode (96% pri 3600 litrih / uro pri veliki količini dežja) vam daje več vode, hitreje, tako da lahko v celoti izkoristite vse kaplje.
Vzemite si vodo brez napora .
Daleč najboljši izkoristek vode, od vseh konkurenčnih filtrov!

Začetni 2mm filter Maelstrom On-Tank preusmeri liste in ostanke, ki se nato med padavinami izpraznijo. Ker je revolucionarna oblika nizko vzdrževanje brez mehanskih delov, to naredi z minimalnim naporom od vas. 
Visoko vsestranski, vrhunski dizajn filtra postavlja nov svetovni standard za filtriranje deževnice. EKOSTROM omogoča montažo v več konfiguracijah in omogoča hitro in učinkovito filtriranje deževnice. Izboljša kakovost deževnice pri hitrem pretoku. Enostavna vgradnja v grlo zbiralnika , z umirjevalcem vode .

Prednosti filtrov EKOSTROM

 • Filtrirajte odpadke do 180 mikronov z edinstvenim sistemom dvojnih filtrov v obliki črke U
 • Občutno povečate svojo učinkovitost zajetja vode, tudi pri visokih pretokih (96% pri 36.000 litrov / 9.510 litrov na uro v mokrih sistemih)
 • Na enem mestu filtrirajte več vodov (cevi)
 • Samodejno odstranjuje odpadke s samočistilnim dizajnom
 • Preliv v EKOSTROMU lahko deluje kot varnostna kopija za vaše rezervoarje, če se blokira ali se ne more spoprijeti z visokimi pretoki
 • Preprečuje, da bi v vaš rezervoar vstopili komarji, žuželke in druge škodljivce
 • Zmanjšajte obremenitev na rezervoarjih z zniževanjem usedlin
 • Izboljšajte kakovost shranjene deževnice
 • Zmanjšajte rast alg v svojem rezervoarju
 • Enostavna namestitev
 • Enostaven za vzdrževanje

Kako deluje

 1. Deževnica vstopi v EKOstrom skozi katero koli vodoravno obrnjeno sklopko.
 2. Deževnica nato vstopi v primarni filter (J). Edinstven ukrivljen filter upočasni hitrost vode s spreminjanjem smeri njenega toka.
 3. Okrog primarnega filtra je sekundarni filter (C), ki ga sestavljajo vrečka iz najlonske mreže, ki filtrira drobne delce, večje od 180 mikronov. Ta sklop filtrov je enostavno odstranljiv in bo potreboval občasno vzdrževanje.
 4. Filtrirana deževnica se nato nadaljuje skozi EKOstrom do iztoka filtrirane vode skozi
 5. Umirjevalec vode, če je priložen-, pri montaži

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.