PVC OKNA S9000 GEALAN -nemški

Najboljša statika, možnost gradnje velikih konstrukcij brez potrebe po namestitvi prečk (do 1.200 x 2.550 mm – enokrilno okno; do 1.800 x 2.550 mm – dvokrilno okno, z garancijo), zasteklitev s tehnologijo STV, barvanje profilov s tehnologijo akrilne barve – to je le nekaj izjemne lastnosti sistema S 9000.

profil razreda B,
šestkomorna struktura profila,
globina gradnje 82,5 mm,
jeklo je standardno zaprto v okvir,
3-tesnilni sistem,
možnost izdelave oken in vrat,
V-Perfect šiv standardno,
možnost uporabe premičnega stebra,
največje mere konstrukcije: 1200 x 2550 mm (enokrilno okno), 1800 x 2550 mm (dvokrilno okno – z garancijo),
standardni ročaj iz aluminija,
zasteklitev s tehnologijo STV samo v oknih,
zasteklitev s paketi 26-54 mm (zasteklitev s tehnologijo STV),
zasteklitev s paketi 23-52 mm (zasteklitev po tradicionalni metodi),
standardna zasteklitvena enota 48 mm 4/18/4/18/4 *,
6 krajev proti kraji na list standardno,
možnost barvanja površine profilov z akrilno barvno tehnologijo **.

* Standard od 16.04.2019. Zahteva tehnološko potrditev.

** barva samo od zunaj, profil ostane bel od znotraj

 

Za varnost oken, izdelanih s sistemom S 9000, skrbi strojna oprema. Standardno so opremljeni s strojno opremo Maco Multi-Matic , ki je dopolnjena s šestimi krajami proti kraji na krilo (okno RU z najmanjšo velikostjo 1000×1100 mm). Kot eden redkih proizvajalcev so vsi pripomočki za nagibna in okenska okna standardno opremljeni s ključavnico za nepravilen položaj ročaja . Vgrajen je z dvigalom krila.

 

Po želji lahko strojno opremo dopolnite z dodatnimi zatiči proti kraji, ročaji s ključem, ročaji z gumbom, pogodbami ali alarmnimi zankami v steklu .

 

Omeniti velja, da na varnost oken močno vpliva tehnologija suhega lepljenja stekla na rob krila (STV) . Zelo težko je uravnotežiti kozarec.

 

Vse več je kupcev, ki iščejo energetsko učinkovito stavbno pohištvo, zahvaljujoč temu pa bodo pozimi ohranili toploto v stavbi in poleti preprečili ogrevanje prostorov. Izdelava lesa, ki temelji na sistemu S 9000, se zdi idealna rešitev.

Ustvarja velike priložnosti. Njegova globina vgradnje omogoča vgradnjo zasteklitvenih enot s širino do 54 mm (STV zasteklitev) ali 52 mm (tradicionalna zasteklitev). Strankam standardno ponujamo toplo zasteklitveno enoto širine 48 mm (4/18/4/18/4) . Ljudem, ki cenijo visoke lastnosti toplotne izolacije, priporočamo, da okna opremijo s širšim, enakomernim štirislojnim paketom, pa tudi s toplim distančnikom . Tako pripravljeno okno bo zlahka pridobilo koeficient prenosa toplote, potreben za okna, ki se uporabljajo v pasivni gradnji.

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.