Za kaj se uporablja potopna črpalka za vrtino

Potopna črpalka za vrtino je del serije črpalk za prenos tekočin, ki jih lahko pogledate na naši spletni strani. Ko tekočina vstopi v črpalko, se ujame med reže v vijakih in se premika z vrtenjem vijaka. Ko se tlak tekočine poveča glede na želeni tlak, se izpusti iz izhodnega ventila in premakne na želeno mesto. Potopna črpalka za vrtino je enostavna za vzdrževanje in ima kompaktno strukturo ter zagotavlja konstanten pretok tekočine. Deluje tiho in ima visoko odpornost na vodno paro in delce in prah. Ima zelo visoko hitrost črpanja. Ne kontaminira črpanega medija, torej vode, ki se uporablja lahko za zalivanje ali kot pitna voda. Zaradi vrtenja brez trenja odpravlja obrabo rotorja. Obratovalni stroški so relativno nizki, zato je izdelek sorazmerno ugoden za potrebe vašega projekta.

Zakaj se uporablja potopna črpalka za vrtino?

Potopna črpalka za vrtino se največkrat uporablja za črpanje čiste vode iz vodnjakov in podzemnih vrtin ter za namakalni sistem in oskrbo gospodinjstev s pitno vodo. Potopna črpalka potopna črpalka za vrtino se uporablja za črpanje pitne vode, čiste vode in industrijske vode. Črpalka je primerna za črpanje čiste vode iz vodnjakov, iz vrtin z minimalnim premerom 100 mm za oskrbo gospodinjstev in rezervoarjev ali pa se lahko uporablja za namakalni sistem z največjo potopitvijo 20 metrov.

Te črpalke ni mogoče uporabiti za črpanje odpadne vode. Prepovedana je uporaba črpalke za črpanje vnetljivih tekočin, strupenih tekočin (kisline, alkalnih tekočin) in vseh naftnih derivatov! Prepovedana je tudi uporaba črpalke na mestih, kjer obstaja nevarnost eksplozije in v bazenih, kjer so ljudje v stiku z vodo. Pri črpanju industrijske vode, mineralne vode ali rudarske vode je treba upoštevati največjo dovoljeno kakovost onesnaženja in koncentracijo vodikovih ionov v vodi, da se zagotovi vzdržljivost in zanesljivost črpalke, zato govorite prej z našim strokovnjakom, ki vam bo pomagal izbrati pravo črpalko za  vaše potrebe.

Koncept vijaka je star več kot 2000 let in ima veliko uporab v sodobnem življenju, vendar se običajno uporablja za premikanje vode. Inovacija potopna črpalka za vrtino je revolucionarna z uporabo vijakov, saj je zvesta prvotnemu konceptu uporabe vijaka v zaprti cevi, na ta način se vsaka kapljica, ki vstopi v vijak, premakne na vrh, kar močno izboljša učinkovitost, z očitnimi posledicami za obratovalne stroške, zmanjšanje velikosti črpalke in celo prihranek pri gradnji okoliških stavb in gradbenih objektov.

Potopna črpalka za vrtino je zasnova preprosto, a je zelo pametna. Potopna črpalka za vrtino je izdelana iz visokokakovostnih materialov, kot sta nerjaveče jeklo in vinil estrski kompozit, za ohranjanje nizke teže, preprečevanje poškodb, povezanih z osmozo in zagotavljanje dolge življenjske dobe brez težav.

Kakšne črpalke so na voljo?

Proizvajalec lahko izdela črpalko z različnimi dolžinami kablov, v skladu z željo kupca. Najvišja temperatura vode za črpanje je 35° C. Črpalko lahko uporabljate v navpičnem, vodoravnem ali nagnjenem položaju.

Potopna črpalka za vrtino je sestavljena enovijačna hidrostatska črpalka in je hkrati potopni elektromotor. Primarni deli črpalke so stator z gumijastim polnilom in vreteno, ki se vrti v statorju. Elektromotor je asinhronski in enofazni. Motor je zaščiten pred pregrevanjem s toplotno zaščito navitja (motor je kratkotrajno zaščiten pred uničenjem). Uporabnik je dolžan zaščititi motor pred preobremenitvijo s prekotokovno zaščito (zaganjalnik motorja). Priključni kabel je odlično zatesnjen s posebno pušo in zaščiten pred vdorom črpane vode. Vdor vode v območje elektromotorja preprečujeta mehansko in ustno tesnilo. Izdelek je zaščiten z uporabnim modelom in patentom in je delo češkega proizvajalca.

Potopna črpalka za vrtino je kot en sam modul, da jo je mogoče namestiti v nekaj urah in zahteva izjemno preprosto gradbeno strukturo, kar znatno zmanjša stroške v primerjavi s tradicionalno vijačno črpalko. Specifikacije črpalk so objavljene na naši spletni strani za vsako črpalko posebej, zato si oglejte našo ponudbo za posamezne lokacije, da vam črpalke povsem ustrezajo. Oglejte si naše črpalke ali nas kontaktirajte, da se pogovorimo o vaših zahtevah in vam pomagamo pri izbiri prave črpalke za vaše potrebe.

Rate this post

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.