PVC okna Energeto Neo

OPIS

  • vgradna globina 76 mm
  • zasteklitev v paketih od 36 do 68 mm
  • višina okvirja in krila 115 mm
  • lepljenje notranje tehnologije za lepljenje stekla
  • kompozitna ojačitev (nadomešča jekleno jedro)
  • na voljo strukture woodec in aludec

Energeto NEO so kvalitetna  PVC okna s troslojno zasteklitvijo.  Zunanja oblika šestkomornega profila naredi okno vizualno primeljivo stilu alu oken. S prijetnimi na dotik strukturami aludec in woodec, ki so na voljo za Energeto NEO, je mogoče ustvariti edinstvena PVC okna, kakršna ni nobena druga.

Nov sistem uporablja rešitve, ki izboljšajo toplotno izolacijo z dodajanjem sredinskega tesnila. Skupaj so uporabljena 3 tesnila. Zamenjava klasičnega jeklenega jedra s kompozitno ojačitvijo pa odpravlja toplotne mostove z ohranjanjem odlične strukturne trdnosti.

Tudi konstrukcija okna je bolj toga. Za to sta zaslužni tehnologiji Powerdur Inside in Bonding Inside, ki izboljšata statične parametre sistema, kar pomeni večjo vzdržljivost in zanesljivost. Protivlomno varnost povečuje Safetec Inside.

*Vrednost Uw je navedena za referenčno okno dimenzij 1230 x 1480 mm z okvirjem Ultimate warm

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.