Fekalne pumpe – odlične, kadar ni ustrezne kanalizacije

V podjetju Ekohit imamo na voljo kvalitetne profesionalne potopne črpalke, ki se uporabljajo za prenos in odvajanje vode, sedimentov in iztrebkov. Zahvaljujoč najsodobnejšim konstrukcijskim in uporabnim materialom se naprave iz naše ponudbe uvrščajo med najboljše na trgu črpalk.
Ponujamo vam pumpe za fekalne vode vrhunskega proizvajalca Omnigena. Omnigena WQ 1100 Pirania deluje z izjemnim izkoristkom. V ustreznih delovnih pogojih dvigne vodo do višine 19 metrov, do 300 l/ min. Njena moč motorja znaša 1100 W. Črpalka tega tipa se lahko uporablja na številnih področjih, saj se odlično obnese tako v gradbeništvu, vrtnarstvu, kmetijstvu, industriji, kot komunalnem gospodarstvu, nadvse primerna pa je tudi za domačo uporabo. Priporočamo jo v primerih, ko ustrezne kanalizacije ni na razpolago. Tehnično gledano gre za enorotorsko pumpo za fekalije, s profesionalnim drobilnim sistemom, zasnovano tako, da sta njeno ohišje in brusilni nož iz nerjavečega jekla, rotor in njegovo ohišje pa iz litega železa, kar pumpi omogoča črpanje onesnažene vode, odplak, blata in tehnološke vode. Sistem drobljenja trdne snovi razreže na manjše koščke, kar le-tem omogoča, da se še naprej prosto gibljejo v vseh standardnih ceveh majhnega premera. Črpalka je opremljena tudi s plovnim stikalom, zaradi katerega deluje samodejno, brez potrebe po krmiljenju, termično zaščito, ki jo ščiti pred pregrevanjem, izpustno šobo (na strani ohišja rotorja), vtičem, ki omogoča priključitev na električno omrežje ter električnim kablom (8m). Poleg tega ima zaščito v obliki nadtokovnega stikala (ščiti pred poškodbami zaradi blokade, na primer brusilni nož).

Fekalne pumpe cena

Pri nas najdete črpalke za fekalije po garantirano najugodnejših cenah. Model PIRANIA 750 vam ponujamo za 159,00 € + DDV, PIRANIA 1100 za 169,00€ + DDV, PIRANIA 1500 pa je na prodaj za 179,00€ + DDV.

Puhala Thomas

V podjetju Ekohit imamo zastopstvo proizvajalca Thomas, za celotno Slovenijo. Thomas linearne membranske kompresorje in vakuumske črpalke priporočamo v primerih, ko stranka išče naprave, ki imajo izrazito dolgo življenjsko dobo končne aplikacije, proizvajajo nizke zvočne in ostale vibracije, omogočajo zaprto zračno pot ali visok pretok pri nizkotlačnem razmerju.
Puhala Thomas so najboljša in najbolje prodajana puhala v Ameriki, saj omogočajo kar do 30% manjšo porabo električne energije ob večjih pretokih zraka, do 30% manjši hrup od najboljše konkurence, poleg tega pa se ponašajo tudi z izredno visoko učinkovitostjo, prijetnim dizajnom, estetskim in trajnim ohišjem ter najcenejšimi rezervnimi deli na trgu. Tovrstne naprave delujejo brez olja in imajo integriran sesalni filter. Uporabljajo se za prezračevanje odplak (čistilne naprave), ribnikov, pri obdelavi bioplina, kot zračna blazina ali kompresijska terapija.

Rate this post

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.