Nizki podzemni zbiralnik deževnice ROBOX

NIZKI  ZBIRALNIKI ZA VODO ROBOX

Nizki vodni zbiralniki z ravnim dnom, ki omogočajo hitro in enostavno vgradnjo. Omogočajo enostavno prilagajanje višine. 

 

  • Pokrov rezervoarja ROBOX s tesnilom zagotavlja vodotesnost. Pokrov je na navojni povišek pritrjen s pomočjo tečajev, kar omogoča enostavno odpiranje.

  • Teleskopski povišek je oblikovan v obliki vijaka. Ta način mu omogoča enostavno prilagajanje višine ob vkopu. Dimenzije poviška so  Ø 600×400 mm.

  •  Ojačitvena rebra zagotavljajo stabilnost rezervoarja in zaščito pred deformacijami zaradi sile zemljine.

  •  Adapter in nastavek za fini filter. Za enostavno in hitro vgradnjo finega filtra in umiritvenega sifona. Obenem dosežemo rahlo povečanje volumna rezervoarja. Na voljo kot dodatna oprema.

Robox 5000

 

 

Rocko 2310

 

RotoM

Plitvi rezervoarji za vodo RotoM so izdelani iz polietilena. So idealna izbira kadar nimamo možnosti globokega vkopa. Na voljo sta dve različici – kot horizontalni rezervoar ali kot vertikalni rezervoar.

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.