KONCENTRAT ZA HIŠNE ČISTILNE NAPRAVE

Ta visoko koncentrirani pripravek je namenjen nujni uporabi v gospodinjskih čistilnih napravah in za čiščenje ali ponovno vzpostavitev pravilnega delovanja po uničenju bakterijskih kultur. Organizmi, ki jih s tem pripravkom vnesemo v ČN, počasi in zelo učinkovito razgradijo in utekočinijo trdne sestavine odpadkov ter tako prispevajo k odpiranju zamašenih prepustov in splošni vzpostavitvi pravilnega pretoka in kroženja prečiščene vode. Bakterijski sevi se v čistilni napravi še naprej aerobno in anaerobno razmnožujejo in proizvajajo encime ter s tem prispevajo k nastanku mikrobioloških kultur, primernih za optimalno delovanje ČN.

 

PRIPOROČENI ODMEREK

Enkratna polovica embalaže (100 ml po merici, označeni na boku plastenke) takoj po mehanskem čiščenju čistilne naprave od trdnih sestavin, ki lebdijo na površini. Po 2-3 dneh sredstvo neposredno nanesemo v vse prekate čistilne naprave.

POZOR: Pripravek ne nadomešča drugih načinov nege stanovanjskih čistilnih naprav, navedenih v pravilniku o obratovanju, in se ne more uporabljati kot »univerzalna« rešitev za posledice neustrezno obratujoče čistilne naprave.

 

UPORABA

  • po dolgotrajni odsotnosti prezračevanja čistilne naprave zaradi izpada električne energije, okvare puhala ali neustrezne nastavitve porazdelitve zraka
  • po odstranitvi bakterijskega blata s prekomerno oskrbo s strupenimi, razkužilnimi ali drugimi baktericidnimi snovmi
  • kot preventivo se izdelek lahko nanaša med gospodinjske odpadke (WC školjke, umivalniki, umivalniki), v katerih prispeva k razgradnji maščob in trdnih oblog.
Rate this post

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.