Spoznajte kompresor za čistilno napravo nove generacije

Številni lastniki hiš se danes, poleg ostale opreme, odločajo za montažo zbiralnikov vode, zbrano vodo pa nato uporabljajo v različne namene. V kolikor jo uporabljajo tudi v gospodinjstvu, jim svetujemo nakup kakovostne čistilne naprave. Te pa za svojo pravilno delovanje potrebujejo ustrezen kompresor za čistilno napravo. Ker v podjetju Ekohit stavimo predvsem na kvaliteto in trajnost izdelkov, smo v svojo ponudbo vključili enega najbolj naprednih in tehnološko dovršenih kompresorjev – to je Thomas linearni membranski kompresor za čistilno napravo. Ta vam zahvaljujoč svoji prilagojeni sestavi in načinu delovanja ves čas zagotavlja popolnoma neoporečno vodo. V nadaljevanju vam zato predstavljamo, zakaj je prav ta model kompresorja tisti, ki si ga zasluži tudi vaš dom.

Spoznajte kompresor za čistilno napravo Thomas

Če so bili zbiralniki vode in čistilne naprave, namenjene domači uporabi, še pred desetimi leti prej izjema kot pravilo, pa se danes srečujemo s popolnoma drugačnim trendom. Ljudje se, navdihnjeni z ekološkim duhom in željo po varčevanju z vodo, vse pogosteje odločajo za montažo zbiralnikov deževnice. Z njihovo pomočjo lahko namreč bistveno prihranijo, poleg tega pa naredijo nekaj dobrega tudi za okolje. Zaradi vse večjega povpraševanja se na trgu posledično soočamo z vse večjim številom ponudnikov, ki ponujajo različne rešitve. Zato je zelo pomembno, da kot potrošnik, znate ločiti zrnje od plevi.

Nesporen zmagovalec na področju čistilnih naprav je podjetje Thomas. Njihovi linearni membranski kompresorji in vakuumske črpalke imajo pred ostalimi izdelki bistveno prednost, ki jih uvršča v sam vrh tehnologij vodnih črpalk. Govorimo o posebni linearni zasnovi delovanja, zaradi česar tak kompresor za čistilno napravo ne vsebuje nobenih obrabnih delov, kot so ščetke, ležaji, obroči, lopatice ali tesnila skodelic. Če povemo nekoliko bolj poenostavljeno – manj sestavnih delov kot ima črpalka, manj je možnosti da bi med njimi prihajalo do trenja in možnih okvar.

Kompresor za čistilno napravo Thomas je v prvi vrsti namenjen prezračevanju odpadne vode in blata v malih čistilnih napravah, zato je še posebej priljubljen med zasebnimi uporabniki. S pridom pa se tehniko njegovega delovanja izkorišča v namen dovoda primarnega zraka v gorivne celice, pa tudi za prezračevanje ribnikov, obdelavo različnih bioplinov, polnjenje zračnih blazin in celo kompresijsko terapijo. Brez dvoma lahko rečemo, da gre za zares vsestransko napravo, ki bo brez težav zadovoljila vsem vašim potrebam.

kompresor za čistilne naprave

Prednosti, ki brez dvoma prepričajo

Ker se zelo dobro zavedamo, da v našem poslu besede še zdaleč niso dovolj, v svojo ponudbo vedno vključujemo le tiste produkte, ki so preverjeno najbolj zanesljivi in uporabniku prijazni. Tudi kompresor za čistilno napravo Thomas ni nobena izjema, saj je svojo učinkovitost in zmogljivost dokazal tako tekom številnih testiranj, kot seveda med samim delovanjem pri končnih uporabnikih.

Ta učinkovita tehnološka naprava se lahko pohvali z izjemno visoko učinkovitostjo, saj porabi do kar 30% manj električne energije ob večjih pretokih zraka. Poleg tega vas bo kompresor presenetil z izjemno tihim delovanjem in dolgo življenjsko dobo, predvsem na račun delovanja brez olja in nepotrebnih obrabnih delov. Naprava sicer sodi v zaščitni razred IP54 in je CE odobrena. Kot dodatne prednosti kompresorja naj omenimo integriran sesalni filter, estetsko in trajno zasnovano ohišje in zelo ugodne rezervne dele ter dobro vzpostavljeno servisno mrežo.

Ponosni na svoje zastopstvo

V podjetju Ekohit se že od samih začetkov trudimo, da gospodinjstvom po vsej Sloveniji s pomočjo pametno zasnovanih tehnoloških rešitev poskušamo kar se da olajšati vsakodnevno bivanje. Poleg svetovanja, svojim strankam zato nudimo le najbolj vrhunske in priznane izdelke, med katerimi prednjačijo različne črpalke, zbiralniki in ostala oprema. Mednje sodi tudi kompresor za čistilno napravo Thomas, za katerega imamo ekskluzivno zastopstvo v Sloveniji.

S ponosom lahko povemo, da vsa oprema in pripomočki v naši ponudbi dosegajo najvišje svetovne standarde, so tehnološko neoporečni in pogosto dobitniki različnih nagrad ter pohval. Predvsem pa z njihovo pomočjo brez težav že vrsto let uresničujemo svoje največje poslanstvo – pomoč družinam pri doseganju enostavnejšega, ekonomičnega in s tem bolj udobnega bivanja.

Rate this post

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.