WC črpalka WatermanPro Classic NG

Akcija!

WC črpalka WatermanPro Classic NG

229,00  brez DDV

  • Naslednik modela Classic
  • Trije priključki za sanitarije + WC
  • 750 W motor
  • Rezalni sistem Hard Cut One druge generacije
  • Tiho delovanje

Straniščna črpalka WatermanPro Classic NG

WatermanPro® Classic Next Generation je nedvomno ena najsodobnejših naprav na evropskem trgu! Gre za naslednika modela Classic, ki je med kupci zelo priljubljen. WC črpalka Classic NG pa je nasltala na osnovi predlogov kupcev, kako izdelati najboljši možen izdelek.   Predstavljena WC črpalka ima 750W motor, od predhodnice pa se ne razlikuje le po prenovi ohišja, temveč tudi po dodatnem sanitarnem priključku ter nekoliko spremenjenem sistemu rezanja Hard Cut One druge generacije. Črpalka WatermanPro Classic NG omogoča priklop do treh sanitarnih naprav hkrati in še WC! Omeniti velja, da sekalni mlinček za takšne naprave deluje tiho, emisija hrupa pa ne presega 45 dB. Omeniti velja tudi spremembe glede ohišja motorja – pri tem modelu je izdelano iz nerjavečega jekla, znanega iz ladjedelniške industrije. To zagotavlja povečano zaščito motorja in nemoteno delovanje v primeru nepravilne uporabe črpalke.

Na črpalko lahko priključite:

kaj je lahko priključeno na WC črpalko

 

Rezalni sistem Hard Cut One (Gen 2)

Sistem rezanja (drobljenja), ki se uporablja v straniščni črpalki, je Hard Cut One. Je nož z dvema posebej profiliranima reziloma. Izdelan je iz nerjavečega jekla, kar pomeni, da ne bo korodiral. Ta nož lahko obdeluje iztrebke, toaletni papir in organske odpadke, pa tudi tampone. Izredno učinkovit nož!

Ohišje motorja

Motor sekalnega mlinčka v črpalki WatermanPro Classic Next Generation je nameščen v kovinski košari – ohišju iz najkakovostnejšega jekla, ki se uporablja v ladjedelništvu, za katerega je značilna povečana stopnja trdote in mehanske odpornosti – odlično odvaja toploto in ščiti napravo v primeru nepravilne uporabe

Stopnja hrupa

Črpalka WatermanPro Classic Next Generation je zasnovana tako, da je njeno delovanje čim manj opazno za okolico. Zahvaljujoč intenzivnemu delu naših inženirjev smo dosegli relativno nizek nivo hrupa glede na moč WC črpalke. Največji je samo 45dB! To je veliko tišje od straniščnega splakovanja.

Maks. pretok 165 l/min
Maks. višina črpanja 10,5 m
Maks. razdalja črpanja 100 m
Temperatura vode do 50°C 
Moč motorja 750 W
Vhodi 3+WC
Odtok 1x 40 mm
Dimenzije 42,5 / 28,5/18cm
Vklop Samodejni
Stopnja zaščite IP55
Hrup pod 45dB (povprečno 35dB)
Napetost 220-240V 50Hz

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.