Vrtna črpalka AL-KO Jet 6000/5 Premium

Vrtna črpalka AL-KO Jet 6000/5 Premium

209,00  brez DDV

  • Premium vodna črpalka za visok tlak in veliko višino črpanja
  • Z zaščito pred suhim tekom zahvaljujoč sistemu Flow-Control
  • Patentiran predfilter velikosti XXL s preprostim čiščenjem zanesljivo varuje notranjost črpalke pred nečistočami.
  • Motor črpalke 1.400 W s 5-stopenjsko črpalno enoto
  • Takojšnja uporaba z vgrajenim Jet-sistemom
  • 4 leta garancije

Vrtna črpalka AL-KO Jet 4000 Comfort 

Vodna črpalka Jet 4000 Comfort je opremljena za udobno uporabo in posebej učinkovito, dolgotrajno in energetsko varčno namakanje vrta.

Ali iščete praktično rešitev za črpanje vode iz vodnjaka, ribnika ali cisterne za zalivanje vaših cvetlic, trate in vrta? Ali želite črpati čisto vodo z visokim tlakom na večjo razdaljo? V tem primeru je ta premium vrtna črpalka AL-KO prava za vas. Je idealen pripomoček pri namakanju in črpanju vode in namakanju vašega vrta. S samo nekaj prijemi namestite črpalko in jo pripravite za tiho in učinkovito črpanje. Vrtna črpalka AL-KO Jet 6000/5 prepriča z dovršenimi značilnostmi, npr. enostavnim zagonom, preprostim čiščenjem, lahko dostopnim filtrom, veliko zmogljivostjo in tihim delovanjem. 5-stopenjska vodna črpalka z odličnim izkoristkom pri moči 1.400 W je namenjena za črpanje velike količine vode iz vodnjaka, cisterne, posode za deževnico, ribnika ali plavalnega bazena. Kakovost črpalke pa je opazna tudi pri podrobnostih, katerih pomen se pokaže pri dolgotrajnejšem obratovanju: priključni navojni nastavki so iz medenine. Sestavni deli, ki pridejo v stik z vodo, so iz nerjavnega plemenitega jekla.

Z višino črpanja do 60 m in samodejnim vsesavanjem do maks. 8 m je vodno črpalko mogoče uporabiti v najrazličnejše namene. Naj gre za nadzemni rezervoar, cisterno za deževnico, vodnjak globoko v zemlji ali črpanje vode iz ribnika ali plavalnega bazena – črpalka s takojšnjim učinkom in sposobnostjo črpanja do 6.000 l/h prepriča v vsakem trenutku. Da ne pride do poškodovanja zaradi grobe umazanije, ima črpalka velik in učinkovit filter, ki ga je mogoče z lahkoto čistiti in s tem uporabljati daljši čas. V ta namen je priložen priročen ključ za filter, ki služi za odvitje XXL-filtra.

Učinkovit sesalni sistem vrtne črpalke AL-KO JET 6000/5 Premium omogoča, da je črpalka hitro pripravljena za črpanje. Elektronski krmilni sistem Flow-Control neprestano nadzira delovanje črpalke in skrbi za zanesljivo zaščito pred suhim tekom. Ohišje vodne črpalke AL-KO Jet 6000/5 je iz umetne mase, ojačene s steklenimi vlakni. Odlikuje se z veliko togostjo in obstojnostjo. Priključki za gibke cevi ustrezajo standardni velikosti 1, zato je že obstoječ material mogoče brez težav kombinirati s črpalko.

Pomembno je omeniti, da ta vrtna črpalka ni primerna za pitno vodo, ampak samo za uporabo s porabno ali klorirano vodo (iz bazena) pri temperaturah do 35 °C. Prav tako ni namenjena za uporabo v slani vodi, vodi z vsebnostjo agresivnih kemikalij ali peskom.

Maks. pretok, l / h 6000
Maks. višina črpanja, m 60
Maks. višina sesanja, m 8
Maks. tlak, bar 6
Moč motorja, W 1400
Zaščita pred suhim tekom DA
Filter DA
Pogon črpalke 5-stopenjsko
Teža, kg 16,4
Raven zvočne moči LwA, dB 73
Dimenzija, DxŠxV, cm 51,4×20,8×56,5
Dolžina kabla v m 1
Linija izdelkov Premium

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.