Vrtna črpalka AL-KO Jet 4000 Comfort

Vrtna črpalka AL-KO Jet 4000 Comfort

149,00  brez DDV

  • Namakanje vrta iz vodnjaka, cisterne, posode za deževnico, ribnika
  • Z zaščito pred suhim tekom zahvaljujoč sistemu Flow-Control
  • Patentiran predfilter velikosti XXL s preprostim čiščenjem zanesljivo varuje notranjost črpalke pred nečistočami.
  • Motor 1.000 W s samo minimalno potrebo po vzdrževanju, z zaščito pred preobremenitvijo
  • Takojšnja uporaba z vgrajenim Jet-sistemom
  • 4 leta garancije
Kategorija:

Vrtna črpalka AL-KO Jet 4000 Comfort 

Vodna črpalka Jet 4000 Comfort je opremljena za udobno uporabo in posebej učinkovito, dolgotrajno in energetsko varčno namakanje vrta.

Ali iščete praktično rešitev za črpanje vode iz vodnjaka, ribnika ali cisterne za zalivanje vaših cvetlic, trate in vrta? Morda si želite osvežujočega tuša na svojem vrtu ali potrebujete visokotlačno črpanje čiste vode na daljše razdalje. V takih primerih so naše vrtne črpalke idealna izbira za vas. S preprostimi koraki jih lahko namestite in pripravite za tiho in učinkovito črpanje.

To še posebej velja za vodno črpalko AL-KO Jet 4000 Comfort, ki je prejela najvišjo oceno “dobro (1,8)” v reviji za domače mojstre Selber Machen (izdaja 9, s izidom avgusta 2013). Preizkuševalci so zapisali: “Prav ničesar ne moremo očitati tej črpalki.” Posebej so pohvalili tudi nizko raven hrupa. S svojim močnim 1.000-vatnim motorjem ima več kot dovolj moči za črpanje vode iz vodnjaka, cisterne ali zbiralnika deževnice. Kakovost črpalke se kaže tudi v podrobnostih, ki postanejo pomembne pri dolgotrajni uporabi: priključni navojni nastavki so iz medenine, medtem ko so sestavni deli, ki prihajajo v stik z vodo, iz nerjavnega plemenitega jekla.

Tehnični podatki vrtne črpalke AL-KO Jet 4000 Comfort razkrivajo, da je ta vodno črpalko mogoče uporabiti v različne namene z višino črpanja do 45 metrov in samodejnim sesanjem do 8 metrov. Ne glede na to, ali je to nadzemni rezervoar, zbiralnik deževnice ali globoko zakopan vodnjak, ta vrtina črpalka s takojšnjim učinkom in zmogljivostjo do 4.000 litrov na uro prepriča v vsakem trenutku. Za zaščito pred poškodbami zaradi grobe umazanije ima črpalka velik in učinkovit filter, ki ga je mogoče enostavno očistiti s priloženim ključem za filter XXL.

Učinkovit sesalni sistem vrtne črpalke AL-KO JET 4000 Comfort zagotavlja, da je črpalka hitro pripravljena za črpanje. Elektronski krmilni sistem Flow-Control neprestano spremlja delovanje črpalke in zagotavlja zanesljivo zaščito pred suhim tekom. Ohišje vrtne črpalke AL-KO JET 4000 Comfort je izdelano iz trde umetne mase, z veliko spodnjo površino za stabilno postavitev črpalke. Priključki za gibke cevi so standardne velikosti 1″, kar omogoča enostavno kombinacijo z že obstoječim materialom.

Pomembno je omeniti, da ta vrtna črpalka ni primerna za pitno vodo, ampak samo za uporabo s porabno ali klorirano vodo (iz bazena) pri temperaturah do 35 °C. Prav tako ni namenjena za uporabo v slani vodi, vodi z vsebnostjo agresivnih kemikalij ali peskom.

Maks. pretok, l / h 4000
Maks. višina črpanja, m 45
Maks. višina sesanja, m 8
Maks. tlak, bar 4,5
Moč motorja, W 1000
Zaščita pred suhim tekom DA
Filter DA
Pogon črpalke 1-stopenjsko
Teža, kg 12,1
Raven zvočne moči LwA, dB 78
Dimenzija, DxŠxV, cm 47,6×20,8×35
Dolžina kabla v m 1
Linija izdelkov Comfort

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.