Rainus, filter za deževnico, vgradnja v žleb

Rainus, filter za deževnico, vgradnja v žleb

99,00  brez DDV

Opis

3P Rainus filter za deževnico, namenjen za vgradnjo v žleb. Učinkovito odstranjuje umazanijo iz deževnice in je enostaven za vgradnjo in vzdrževanje. Rainus se lahko namesti v žleb premera od 80 do 110 mm. Filter je namenjen za filtriranje deževnice z do 70 m2 strešne površine. Filtrirna mreža: nerjavna 1.403, mesh 0,7 x 1,7 mm Največja stopnja pretoka skozi filtrirno sito pribl. 0.6 l/sek = okvirno 2 m3 očiščene vode na uro.

Teža: 2 kg

Princip delovanja filtra:

V zgornjem delu filtra je nameščen umirjevalnik pretoka, zato se deževnica enakomerno pretaka preko kaskadnih lamel, ki predstavljajo prvo stopnjo čiščenja filtra. Tu se iz deževnice izločijo večji delci, listje in mah. Drugo stopnjo čiščenja predstavlja nerjavna filtrirna mreža 0,7 x 1,7 mm mesh. Očiščeno vodo lahko uporabite za pralni stroj, splakovanje stranišč, zalivanje vrta..

Dodatne informacije

Teža 3 kg

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.