Potopna črpalka s sekalnim nožem Omnigena WQ 8-8-0,55

Potopna črpalka s sekalnim nožem Omnigena WQ 8-8-0,55

189,00  brez DDV

Potopna črpalka s sekalnim nožem Omnigena WQ 8-8-0,55 je odlična izbira za vse, ki potrebujejo zmogljivo, zanesljivo in vsestransko črpalko za različne aplikacije. Njene ključne značilnosti, kot so učinkovit sistem za mletje umazanije, dvojno mehansko tesnilo, plovni krmilnik, prilagodljivost za delo z različnimi cevmi, zaščitni odklopnik in termična zaščita, zagotavljajo optimalno delovanje in dolgo življenjsko dobo črpalke. Namenjena je odplakam, kot so fekalije, voda z organskimi nečistočami in gospodinjskimi nečistočami. Črpalka ima sekalni sistem, ki predhodno razreže črpane odplake na kose, zaradi česar ni zamašitve cevovoda. Na voljo so črpalke različnih moči, ter premerov izpustnih odprtin, tako boste lahko našli ustrezno črpalko glede potrebno višino dviga ter pretok.

Potopna črpalka s sekalnim nožem Omnigena WQ 8-8-0,55 je odlična izbira za različne aplikacije, kjer je potrebna učinkovita in zanesljiva črpalka. Potopna črpalka serije WQ 8 je namenjena črpanju umazane, tehnološke in kanalizacijske vode, onesnažene s trdnimi elementi organskega izvora in tekstilnimi delci ter z izdelki za intimno higieno. Lahko črpa greznico, sivo vodo, hladno vodo, sladko vodo brez brusilnih elementov.

 1. Učinkovit sistem za mletje umazanije:
   • Črpalka je opremljena z zmogljivim sekalnim nožem iz nerjavečega jekla, ki učinkovito melje trde delce in umazanijo, kar preprečuje zamašitve in zagotavlja nemoteno delovanje.
  1. Dvojno mehansko tesnilo v oljni komori:
   • Dvojno mehansko tesnilo zagotavlja dodatno zaščito pred vdorom vode v notranjost črpalke, kar povečuje njeno zanesljivost in življenjsko dobo.
  2. Oljna komora za mehansko tesnilo:
   • Oljna komora izboljšuje učinkovitost mehanskega tesnila, zmanjšuje trenje in obrabo ter povečuje celotno učinkovitost črpalke.
  3. Plovni krmilnik:
   • Plovni krmilnik omogoča avtomatsko vklapljanje in izklapljanje črpalke glede na nivo vode v rezervoarju, kar zagotavlja optimalno delovanje in preprečuje prekomerno delovanje. To velja za različico z napetostjo 230 V.
  4. Prilagodljivost za delo z gibljivo cevjo ali cevnim priključkom:
   • Črpalka je zasnovana za delo z različnimi vrstami cevi, kar omogoča enostavno in prilagodljivo uporabo glede na specifične potrebe uporabnika.
  5. Odklopnik na napajalnem kablu:
   • Odklopnik na napajalnem kablu ščiti črpalko pred poškodbami v primeru blokade noža ali rotorja, kar zagotavlja varno delovanje in preprečuje resne okvare. To velja za različico z napetostjo 230 V.
  6. Vgrajena termična zaščita v motorju:
   • Termična zaščita ščiti motor pred pregrevanjem, kar preprečuje poškodbe in podaljšuje življenjsko dobo črpalke. To je še posebej pomembno pri intenzivni uporabi. To velja za različico z napetostjo 230 V.
  7. Kabel z vtičem:
   • Črpalka je opremljena z napajalnim kablom z vtičem, kar omogoča enostavno in hitro priključitev na električno omrežje. To velja za različico z napetostjo 230 V.
Parametri:

Največja zmogljivost: 290 l/min
Največja višina dviga: 15,5 m
Moč motorja: 1,1 kW
Napetost: 230V
izpustna odprtina: 2″/50 mm
Dolžina napajalnega kabla: 9,5 m

Tehnični podatki

Najvišja temperatura vode: 35°C
Stopnja zaščite: IP 68
Največja globina potopitve: 20 m
Delovni položaj:  navpično

Materiali:

Ohišje: – nerjaveče jeklo
Rotor: – lito železo
Rezalni sistem: – nerjaveče jeklo
Gred črpalke: – nerjaveče jeklo

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.