Infiltracijski sistem APOLLO 500

Infiltracijski sistem APOLLO 500

199,00  brez DDV

Infiltracijski sistemi se lahko uporabljajo za: – infiltracijo padavinske vode, – infiltracijo očiščene odplake iz bioloških čistilnih naprav, – infiltracijo predhodno očiščene odplake v greznico.

Opis

Imenovanje
APOLLO 500
Globina temelja [mm]
Do 2500
Prostornina [dm³]
500
Skupna višina [mm]
950
Skupna širina [mm]
1200
Dolžina [mm]
1200
Vhodni premer [mm]
Ø110/Ø160
Premer montažne luknje [mm]
300 ali 600

Infiltracija deževnice znotraj lastne parcele vam omogoča znižanje pristojbin za odvajanje deževnice v kanalizacijo, omogoča uporabo deževnice za zalivanje prostora in postopek infiltracije posnema naravno kroženje vode v naravi. Infiltracija odpadne vode iz biološke čistilne naprave omogoča enostavno odvajanje očiščene odpadne vode v tla in vam omogoča, da znatno prihranite prostor na parceli.

Glavni element infiltracijskega sistema deževnice v zemlji so infiltracijski tuneli in infiltracijski vodnjaki, ki hranijo in infiltrirajo do njih dovedeno deževnico ali odplake. Padavinsko vodo vodimo po kanalizacijski cevi s strešnega prostora do elementov infiltracijskega sistema, kjer se nato shranjuje in počasi pronica v zemljo. Odplake iz greznice ali biološke čistilne naprave gredo v infiltracijske vrtine ali infiltracijske tunele, kjer se infiltrirajo ali čistijo v zemlji. Infiltracijska naprava se lahko uporablja tako na območjih za pešce kot na zelenicah. Pri uporabi infiltracijskega sistema je treba upoštevati, da se ta sistem lahko uporablja le v prepustnih in slabo prepustnih tleh, kjer je gladina podzemne vode dovolj nizka.

IZDELKI IMAJO AKTUALNO TEHNIČNO SODOBRENJE, IZDANO S strani ITB

Dodatne informacije

Teža 0,05 kg

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.