Hidrofor AL-KO HW 6000 FMS Premium

Hidrofor AL-KO HW 6000 FMS Premium

329,00  brez DDV

  • Velika zmogljivost in 5-stopenjska črpalna tehnika
  • Popolna opremljenost z manometrom, tlačnim stikalom in priključnim kablom
  • Dolga življenjska doba zaradi obstojnega in robustnega motorja s termično zaščito
  • Majhna poraba prostora zaradi kompaktne konstrukcije
  • Vsi deli, ki pridejo v stik z vodo, so iz materiala, ki je odporen proti oksidaciji in koroziji
  • 4 leta garancije

Hidrofor AL-KO HW 6000 FMS Premium

Hidrofor AL-KO HW 6000 FMS Premium je naš vrhunski model z odličnimi lastnostmi: naše stranke so z njim zelo zadovoljne, hvalijo zlasti prvorazredno izdelavo, zmogljivost pri sesanju in črpanju porabne vode in hitro vzpostavitev tlaka. Uporabniki zelo cenijo tudi prijaznost za uporabnika in možnost intuitivnega in individualnega nastavljanja na zaslonu. Če se torej odločite za ta hidrofor, se odločite za vrhunsko kakovost, s pomočjo katere ga boste mnogo let in na okolju prijazen način zadovoljno uporabljali v svojem vrtu in gospodinjstvu.

Z sposobnostjo višine črpanja do 60 m in samodejnega sesanja do največ 8 m pri tlaku 6,0 bar je uporaba hidroforja res vsestranska. Naj gre za nadzemni rezervoar, cisterno za deževnico ali vodnjak globoko v zemlji – črpalka s takojšnjim učinkom in izredno sposobnostjo črpanja do 6.000 l/uro prepriča v vsakem trenutku. Zahvaljujoč konstantnemu tlaku je hidrofor AL-KO z učinkovito 5-stopenjsko črpalno enoto in motorjem moči 1.400 W mogoče uporabljati v različne namene. Patentiran predfilter velikosti XXL s preprostim čiščenjem zanesljivo varuje notranjost črpalke pred nečistočami. Ohišje predfiltra je s priloženim ključem za filter mogoče hitro in preprosto sprostiti. Tako prihranite čas, ki bi ga sicer porabili za nego in ohranjanje delovanja črpalke.

Hidrofor ima zelo visok izkoristek in patentiran elektronski mehanizem za nadzor tlaka v rezervoarju. Njegovo delovanje je učinkovito in energetsko varčno. Sistem za merjenje pretoka vsak trenutek meri pretok in vgrajena zaščita pred suhim tekom zagotavlja dolgo življenjsko dobo. Če pride do pomanjkanja vode, se črpalka v trenutku izključi – zato se črpalka nikdar ne pregreje. V hiši ali kleti stalno nameščen hidrofor AL-KO HW 6000 FMS Premium ohranja konstanten tlak vode in se avtomatsko vklopi, ko pride do porabe vode. Njegovo delovanje z največ 73 dB je zelo tiho.

Priključki za gibke cevi ustrezajo standardni velikosti 1, zato je že obstoječe namakalne sisteme mogoče brez težav kombinirati s hidroforjem AL-KO.

Pomembno je omeniti, da ta vrtna črpalka ni primerna za pitno vodo, ampak samo za uporabo s porabno ali klorirano vodo (iz bazena) pri temperaturah do 35 °C. Prav tako ni namenjena za uporabo v slani vodi, vodi z vsebnostjo agresivnih kemikalij ali peskom.

Maks. pretok, l / h 6000
Maks. višina črpanja v m 60
Maks. sesalna višina, m 8
Moč motorja, W 1400
Maks. tlak, bar 4,00
Pogon črpalke 5-stopenjsko
Zaščita pred suhim tekom DA
Vklopni tlak, bar 2
Zaporni tlak, bar 4,00
Prostorninska tlačna posoda, l 20
Dimenzija, DxŠxV, cm  51,5x17x25,1
Teža, kg 24
Filter DA
Raven zvočne moči LwA, dB (A) 73
Dolžina kabla, m 1
Linija izdelkov Premium

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.