Hidrofor AL-KO HW 4500 FCS Comfort

Hidrofor AL-KO HW 4500 FCS Comfort

249,00  brez DDV

  • Zelo kakovosten hidrofor z vrhunsko opremo
  • Predfilter velikosti XXL s preprostim čiščenjem in dolgo življenjsko dobo
  • Učinkovita zaščita pred suhim tekom s sistemom Flow-Control
  • Preprosta namestitev in zagon, ker je protipovratni ventil v obsegu dobave
  • Popolna opremljenost z manometrom, tlačnim stikalom in priključnim kablom
  • 4 leta garancije

Hidrofor AL-KO HW 4500 FSC Comfort

Tudi dandanes se še veliko pitne vode uporabi kot porabno vodo. Ob tem pa je zanesljiva uporaba deževnice in vode iz vodnjaka kot porabne vode s hidroforjem AL-KO preprostejša in zanesljivejša kot kdajkoli. Z našim hidroforjem lahko zahvaljujoč inteligentni elektroniki, obstojni mehaniki črpalk in tlačnemu rezervoarju velikosti 17 l zanesljivo oskrbujete svoj vrt z vodo ali pa vodo celo uporabljate za izpiranje WC-ja, pranje, prhanje in izpiranje. HW 4500 FCS Comfort je kakovosten hidrofor z vrhunsko opremo. Odlikuje se tudi s svojo zelo majhno maso, samo 18 kg. Številni njegovi deli so iz obstojne umetne mase, pomembni deli za vodenje vode pa so iz medenine ali nerjavnega plemenitega jekla.

Ta hidrofor je zelo tiho in mirno delujoča naprava z zmogljivim motorjem moči 1.300 W. Deluje učinkovito in se zaradi visokega izkoristka hidravličnih delov črpalke ne vklaplja pogosto. Poleg 1-stopenjske črpalne tehnike k pomembnim lastnostim, s katerimi se odlikuje ta hidrofor, spadajo še filter velikosti XXL in sestavni deli iz nerjavnega plemenitega jekla. 1-stopenjska črpalna tehnika hidroforja zagotavlja visok tlak do 5,0 bar.
S tem je mogoče doseči največji pretok 4.500 l/uro. Hidrofor AL-KO deluje zelo tiho in mirno ter vedno zagotavlja konstanten tlak. Zahvaljujoč predfitru velikosti XXL je notranjost črpalke dobro zaščitena pred nečistočami. V ohišje črpalke sta poleg tlačne posode vgrajena tudi tlačno stikalo in manometer. Naprava je s tem dobro zavarovana pred tlačnimi udari.
Vgrajena zaščita pred suhim tekom zagotavlja, da pri pomanjkanju medija ne pride do poškodovanja črpalke. Inteligentno krmilje sistema Flow-Control nadzira črpalko 24 ur / 7 dni tedensko in jo v primeru suhega teka takoj izklopi.

Pomembno je omeniti, da ta vrtna črpalka ni primerna za pitno vodo, ampak samo za uporabo s porabno ali klorirano vodo (iz bazena) pri temperaturah do 35 °C. Prav tako ni namenjena za uporabo v slani vodi, vodi z vsebnostjo agresivnih kemikalij ali peskom.

Maks. pretok, l / h 4500
Maks. višina črpanja v m 50
Maks. sesalna višina, m 8
Moč motorja, W 1300
Maks. tlak, bar 3,80
Pogon črpalke 1-stopenjsko
Zaščita pred suhim tekom NE
Vklopni tlak, bar 2
Zaporni tlak, bar 3,80
Prostorninska tlačna posoda, l 17
Dimenzija, DxŠxV, cm 47,8×28,4×64,7
Teža, kg 20,9
Filter DA
Raven zvočne moči LwA, dB (A) 78
Dolžina kabla, m 1
Linija izdelkov Comfort

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.