Hidrofor AL-KO HW 3000 Inox Classic

Hidrofor AL-KO HW 3000 Inox Classic

139,00  brez DDV

  • Hidrofor, preprost za namestitev – samodejno vsesavanje
  • Popolna opremljenost z manometrom, tlačnim stikalom in priključnim kablom
  • Dolga življenjska doba zaradi obstojnega in robustnega motorja s termično zaščito
  • Majhna poraba prostora zaradi kompaktne konstrukcije
  • Ohišje črpalke iz plemenitega jekla
  • 4 leta garancije

Hidrofor AL-KO HW 3000 Inox Classic 

Tudi dandanes se še veliko pitne vode uporabi kot porabno vodo. Ob tem pa je zanesljiva uporaba deževnice in vode iz vodnjaka s hidroforjem AL-KO preprostejša kot kdajkoli. Z našim hidroforjem lahko zaradi vsebovane inteligentne elektronike, obstojne mehanike črpalk in tlačnega rezervoarja velikosti 17 l zanesljivo oskrbujete svoj vrt z vodo ali pa vodo celo uporabljate za izpiranje WC-ja, pranje, prhanje in izpiranje. Hidrofor AL-KO HW 3000 Inox Classic je naš cenovno ugoden vstopni model z glavo črpalke iz nerjavnega plemenitega jekla, ki omogoča avtomatsko oskrbo z vodo.

Z sposobnostjo višine črpanja do 35 m in samodejnega sesanja do največ 8 m pri tlaku 3,5 bar je uporaba hidroforja res vsestranska. Naj gre za nadzemni rezervoar, cisterno za deževnico ali vodnjak globoko v zemlji – črpalka s takojšnjim učinkom in sposobnostjo črpanja do 3.100 l/uro prepriča v vsakem trenutku. Zahvaljujoč konstantnemu tlaku je hidrofor AL-KO z učinkovitim 1-stopenjskim motorjem moči 650 W mogoče uporabljati v različne namene.
Hidrofor ima visok izkoristek in njegovo delovanje je učinkovito ter energetsko varčno. V hiši ali kleti stalno nameščen hidrofor AL-KO HW 3000 Inox Classic ohranja konstanten tlak vode in se avtomatsko vklopi, ko pride do porabe vode. Njegovo delovanje z največ 76 dB je zelo tiho.
Učinkovit sesalni sistem hidroforja AL-KO skrbi za to, da se potrebna količina vode hitro dovede skozi gibko vodno cev tudi na večji razdalji. Na ta način je črpalka že v kratkem času pripravljena za delovanje. Priključki za gibke cevi ustrezajo standardni velikosti 1, zato je že obstoječe namakalne sisteme mogoče brez težav kombinirati s hidroforjem AL-KO.

Pomembno je omeniti, da ta vrtna črpalka ni primerna za pitno vodo, ampak samo za uporabo s porabno ali klorirano vodo (iz bazena) pri temperaturah do 35 °C. Prav tako ni namenjena za uporabo v slani vodi, vodi z vsebnostjo agresivnih kemikalij ali peskom.

Maks. pretok, l / h 3100
Maks. višina črpanja v m 35
Maks. sesalna višina, m 8
Moč motorja, W 650
Maks. tlak, bar 2,80
Pogon črpalke 1-stopenjsko
Zaščita pred suhim tekom NE
Vklopni tlak, bar 1
Zaporni tlak, bar 2,80
Prostorninska tlačna posoda, l 17
Dimenzija, DxŠxV, cm 43,5x27x50,5
Bruto teža v kg 13,3
Filter NE
Raven zvočne moči LwA, dB (A) 76
Dolžina kabla, m 1
Linija izdelkov Easy

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.