Greznica dropWATER³ 3.0

Greznica dropWATER³ 3.0

1.099,00  brez DDV

Podzemni breztlačni rezervoar dropWATER³, ki ga je pozitivno verificiral Building Research Institute, se lahko uporablja za shranjevanje deževnice ali gospodinjske odpadne vode.

Podzemni breztlačni rezervoar dropWATER³, ki ga je pozitivno verificiral Building Research Institute, se lahko uporablja za shranjevanje deževnice ali gospodinjske odpadne vode. Serijo tipov rezervoarjev dropWATER³, ki zagotavljajo prosto izbiro izdelkov, sestavlja pet rezervoarjev s prostornino od 2,0 m³ do 5,0 m³. Vsak od rezervoarjev je opremljen z revizijsko odprtino in montažno loputo, zaščiteno pred nepooblaščenim dostopom tretjih oseb z navojnim pokrovom. Deževnica ali fekalna voda je lahko dovedena v vsak rezervoar s pomočjo kanalizacijske cevi premera Ø110 ali Ø160 mm. Posebno profilirano dno omogoča namestitev rezervoarjev na območjih z možnostjo visoke podtalnice.

Opis

Imenovanje
dropWATER³ 3.0
Prostornina [l]
3000
Skupna višina [mm]
1570
Višina do vstopa [mm]
1240
Višina do izhoda [mm]
1190
Širina [mm]
1210
Dolžina [mm]
2700
Vhodni premer [mm]
Ø110/Ø160
Premer izhoda [mm]
Ø110

Dodatne informacije

Teža 0,05 kg

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.